POINT CARRE JAMBES

Contactgegevens POINT CARRE JAMBES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POINT CARRE JAMBES: address, phone, fax, email, website, opening hours

POINT CARRE JAMBES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. BOURG. JEAN MATERNE 104; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81308512 (+32-81308512) 81308512 (+32-81308512)

Fax (fax): +32 (63) 673-59-11 +32 (63) 673-59-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POINT CARRE JAMBES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POINT CARRE JAMBES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POINT CARRE JAMBES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POINT CARRE JAMBES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POINT CARRE JAMBES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POINT CARRE JAMBES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POINT CARRE JAMBES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POINT CARRE JAMBES
Products information POINT CARRE JAMBES

BTW identificatienummer (tax): BE01745697021
Ondernemingsnummer: 3156066894
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 434,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in POINT CARRE JAMBES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POINT CARRE JAMBES
(Get full report from official database of BE for POINT CARRE JAMBES)

Aanvulling soorten activiteiten voor POINT CARRE JAMBES
Addition kinds of activities for POINT CARRE JAMBES

207599. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
22210802. Stapelweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Pile fabrics, manmade fiber and silk
22990407. Wool afvalverwerking | Wool waste processing
23849900. Robes en jurkjes, nec | Robes and dressing gowns, nec
29110000. Petroleumraffinage | Petroleum refining
35539909. Planken, houtbewerkingsmachines | Planers, woodworking machines
38430101. Schuurpunten, wielen en schijven, tandheelkunde | Abrasive points, wheels, and disks, dental
76991101. Sleutel duplicerende winkel | Key duplicating shop

Werken bij POINT CARRE JAMBES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POINT CARRE JAMBES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POINT CARRE JAMBES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POINT CARRE JAMBES. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HEUMATOP

    Type: Vaste Job

    Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

Zoek naar antwoorden van POINT CARRE JAMBES in sociale netwerken
Look for responds of POINT CARRE JAMBES in social networks

Lees alle opmerkingen voor POINT CARRE JAMBES. Laat een reactie achter voor POINT CARRE JAMBES. POINT CARRE JAMBES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POINT CARRE JAMBES. Leave a respond for POINT CARRE JAMBES. POINT CARRE JAMBES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POINT CARRE JAMBES op de google maps. Adres en contacten POINT CARRE JAMBES
Location of POINT CARRE JAMBES on the google maps. Address and contacts of POINT CARRE JAMBES

Andere gerelateerde bedrijven als come POINT CARRE JAMBES POINT CARRE JAMBES: PLASTISART SA | Van Honacker & Fils SPRL | ZARA | FRANK LOMBAERT | TONY DELMEIREN

Other related companies as POINT CARRE JAMBES: PLASTISART SA | Van Honacker & Fils SPRL | ZARA | FRANK LOMBAERT | TONY DELMEIREN

POINT CARRE JAMBES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POINT CARRE JAMBES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01745697021. Het bedrijf POINT CARRE JAMBES bevindt zich op het adres: AV. BOURG. JEAN MATERNE 104; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 434,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements pour Hommes. Producten gemaakt in POINT CARRE JAMBES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POINT CARRE JAMBES is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POINT CARRE JAMBES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POINT CARRE JAMBES, openstaande posities, locatie van POINT CARRE JAMBES op de kaart.

POINT CARRE JAMBES is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is POINT CARRE JAMBES, company assigned to the tax number BE01745697021. The company POINT CARRE JAMBES is located at the address: AV. BOURG. JEAN MATERNE 104; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 434,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements pour Hommes. Products created in POINT CARRE JAMBES were not found.
The main activity of POINT CARRE JAMBES is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POINT CARRE JAMBES is not available. You also can look at reviews of POINT CARRE JAMBES, open positions, location of POINT CARRE JAMBES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POINT CARRE JAMBES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POINT CARRE JAMBES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POINT CARRE JAMBES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POINT CARRE JAMBES, employees, financial statistics.