ACTUAL FASHION

Contactgegevens ACTUAL FASHION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTUAL FASHION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTUAL FASHION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERMONDSESTEENWEG 295; 9070; DESTELBERGEN, België

Telefoon (phone): 92287011 (+32-92287011) 92287011 (+32-92287011)

Fax (fax): +32 (15) 380-38-57 +32 (15) 380-38-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTUAL FASHION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTUAL FASHION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTUAL FASHION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTUAL FASHION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTUAL FASHION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTUAL FASHION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTUAL FASHION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTUAL FASHION
Products information ACTUAL FASHION

BTW identificatienummer (tax): BE07865631103
Ondernemingsnummer: 3503784179
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Vêtements: Chemises,Tricots,Jeans & Denim,Vêtements de Loisirs,Costumes. Services: Accès pour Moins Valides,Essayage,Retouches.. Types de Vêtements: Jeans & Denim,Tricots,Vêtements de Loisirs.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames. Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTUAL FASHION
(Get full report from official database of BE for ACTUAL FASHION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTUAL FASHION
Addition kinds of activities for ACTUAL FASHION

3721. vliegtuig | Aircraft
10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
25990204. Voedselwagens, restaurant | Food wagons, restaurant
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
35640105. Filters, lucht: ovens, airconditioning apparatuur, enz. | Filters, air: furnaces, air conditioning equipment, etc.
36749907. Nucleaire detectoren, vaste toestand | Nuclear detectors, solid state
38429924. Tape, lijm: medicatie of niet-medicatie | Tape, adhesive: medicated or non-medicated
50990601. Muziekinstrumenten onderdelen en accessoires | Musical instruments parts and accessories
59991105. Tropische vis | Tropical fish

Werken bij ACTUAL FASHION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTUAL FASHION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTUAL FASHION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTUAL FASHION. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende-Verkoper supermarkt Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Lier zijn we op zoek naar een bediende verkoper. Je taken zullen bestaan uit het verwerken van de levering, bedienen van klanten, onderhouden van het winkelbeeld en kassataken.

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • CAM Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

  • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 22 uur per week (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

Zoek naar antwoorden van ACTUAL FASHION in sociale netwerken
Look for responds of ACTUAL FASHION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTUAL FASHION. Laat een reactie achter voor ACTUAL FASHION. ACTUAL FASHION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTUAL FASHION. Leave a respond for ACTUAL FASHION. ACTUAL FASHION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTUAL FASHION op de google maps. Adres en contacten ACTUAL FASHION
Location of ACTUAL FASHION on the google maps. Address and contacts of ACTUAL FASHION

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTUAL FASHION ACTUAL FASHION: OSCAR DE CUYPER | Walter Ets | GUNTHER SLANGEN | ADELIN DE VLIEGER | HUIS DELEYE

Other related companies as ACTUAL FASHION: OSCAR DE CUYPER | Walter Ets | GUNTHER SLANGEN | ADELIN DE VLIEGER | HUIS DELEYE

ACTUAL FASHION is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTUAL FASHION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865631103. Het bedrijf ACTUAL FASHION bevindt zich op het adres: DENDERMONDSESTEENWEG 295; 9070; DESTELBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Vêtements pour Hommes. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Chemises,Tricots,Jeans & Denim,Vêtements de Loisirs,Costumes. Services: Accès pour Moins Valides,Essayage,Retouches.. Types de Vêtements: Jeans & Denim,Tricots,Vêtements de Loisirs..
De hoofdactiviteit van ACTUAL FASHION is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTUAL FASHION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTUAL FASHION, openstaande posities, locatie van ACTUAL FASHION op de kaart.

ACTUAL FASHION is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTUAL FASHION, company assigned to the tax number BE07865631103. The company ACTUAL FASHION is located at the address: DENDERMONDSESTEENWEG 295; 9070; DESTELBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vêtements pour Dames. Vêtements pour Hommes. List of products are Types de Vêtements: Chemises,Tricots,Jeans & Denim,Vêtements de Loisirs,Costumes. Services: Accès pour Moins Valides,Essayage,Retouches.. Types de Vêtements: Jeans & Denim,Tricots,Vêtements de Loisirs..
The main activity of ACTUAL FASHION is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTUAL FASHION is not available. You also can look at reviews of ACTUAL FASHION, open positions, location of ACTUAL FASHION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTUAL FASHION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTUAL FASHION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTUAL FASHION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTUAL FASHION, employees, financial statistics.