SEGAERT FOUNDATIONS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • SEGAERT FOUNDATIONS
Private companiesPersonal Services • SEGAERT FOUNDATIONS

Contactgegevens SEGAERT FOUNDATIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEGAERT FOUNDATIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEGAERT FOUNDATIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSTRAAT 138; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51400452 (+32-51400452) 51400452 (+32-51400452)

Fax (fax): +32 (65) 760-89-74 +32 (65) 760-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEGAERT FOUNDATIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEGAERT FOUNDATIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEGAERT FOUNDATIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEGAERT FOUNDATIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEGAERT FOUNDATIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEGAERT FOUNDATIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEGAERT FOUNDATIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEGAERT FOUNDATIONS
Products information SEGAERT FOUNDATIONS

BTW identificatienummer (tax): BE05861175537
Ondernemingsnummer: 2006896972
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in SEGAERT FOUNDATIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames. Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEGAERT FOUNDATIONS
(Get full report from official database of BE for SEGAERT FOUNDATIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEGAERT FOUNDATIONS
Addition kinds of activities for SEGAERT FOUNDATIONS

3545. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
358505. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
30530206. Stoom of andere verpakking | Steam or other packing
35429907. Gear rolling machines | Gear rolling machines
87420305. Verkoop (inclusief verkoop management) consultant | Sales (including sales management) consultant

Werken bij SEGAERT FOUNDATIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEGAERT FOUNDATIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEGAERT FOUNDATIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEGAERT FOUNDATIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Binnenschrijnwerker (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het plaatsen van wanden, plafonds, deuren en gevelbekleding in regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kerkom-bij-Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN)

    Regio: KERKOM-BIJ-SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student zaterdagwerk - Bloemenzaak (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe bloemenzaak in Zedelgem zijn we op zoek naar een student die de zaterdag een centje zou bijverdienen. Je werkt op de zaterdag in onveven weken Uurrooster: 10-12 & 14-16u. Snelle opstart voorzien.

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

Zoek naar antwoorden van SEGAERT FOUNDATIONS in sociale netwerken
Look for responds of SEGAERT FOUNDATIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEGAERT FOUNDATIONS. Laat een reactie achter voor SEGAERT FOUNDATIONS. SEGAERT FOUNDATIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEGAERT FOUNDATIONS. Leave a respond for SEGAERT FOUNDATIONS. SEGAERT FOUNDATIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEGAERT FOUNDATIONS op de google maps. Adres en contacten SEGAERT FOUNDATIONS
Location of SEGAERT FOUNDATIONS on the google maps. Address and contacts of SEGAERT FOUNDATIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come SEGAERT FOUNDATIONS SEGAERT FOUNDATIONS: ETIENNE COLLUMBIEN | De Lattre SPRL | GROUP. PHILAT. FRAMERIES | JOHAN BRUSSEEL | CD SERVICE

Other related companies as SEGAERT FOUNDATIONS: ETIENNE COLLUMBIEN | De Lattre SPRL | GROUP. PHILAT. FRAMERIES | JOHAN BRUSSEEL | CD SERVICE

SEGAERT FOUNDATIONS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEGAERT FOUNDATIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05861175537. Het bedrijf SEGAERT FOUNDATIONS bevindt zich op het adres: KORTRIJKSTRAAT 138; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Sous-vêtements and lingerie. Producten gemaakt in SEGAERT FOUNDATIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEGAERT FOUNDATIONS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEGAERT FOUNDATIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEGAERT FOUNDATIONS, openstaande posities, locatie van SEGAERT FOUNDATIONS op de kaart.

SEGAERT FOUNDATIONS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEGAERT FOUNDATIONS, company assigned to the tax number BE05861175537. The company SEGAERT FOUNDATIONS is located at the address: KORTRIJKSTRAAT 138; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements pour Dames. Sous-vêtements and lingerie. Products created in SEGAERT FOUNDATIONS were not found.
The main activity of SEGAERT FOUNDATIONS is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SEGAERT FOUNDATIONS is not available. You also can look at reviews of SEGAERT FOUNDATIONS, open positions, location of SEGAERT FOUNDATIONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEGAERT FOUNDATIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEGAERT FOUNDATIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEGAERT FOUNDATIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEGAERT FOUNDATIONS, employees, financial statistics.