CHAUSSURES CLAUDIA

Contactgegevens CHAUSSURES CLAUDIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAUSSURES CLAUDIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAUSSURES CLAUDIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES MARTYRS 212; 4620; FLERON, België

Telefoon (phone): 43581304 (+32-43581304) 43581304 (+32-43581304)

Fax (fax): +32 (81) 133-91-29 +32 (81) 133-91-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAUSSURES CLAUDIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAUSSURES CLAUDIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAUSSURES CLAUDIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAUSSURES CLAUDIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAUSSURES CLAUDIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAUSSURES CLAUDIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAUSSURES CLAUDIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAUSSURES CLAUDIA
Products information CHAUSSURES CLAUDIA

BTW identificatienummer (tax): BE09263092041
Ondernemingsnummer: 2897338867
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Chaussures: Chaussures Grandes Pointures,Chaussures pour Dames,Chaussures pour Hommes.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames. Chaussures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAUSSURES CLAUDIA
(Get full report from official database of BE for CHAUSSURES CLAUDIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAUSSURES CLAUDIA
Addition kinds of activities for CHAUSSURES CLAUDIA

346299. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
15219902. Voorafvervaardigde eengezinswoning | Prefabricated single-family house erection
17999942. Doelsystemen installatie | Target systems installation
25150201. Beddengoed, gemonteerd | Bedsprings, assembled
28510202. Enamels, nec | Enamels, nec
48130000. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio

Werken bij CHAUSSURES CLAUDIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAUSSURES CLAUDIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAUSSURES CLAUDIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAUSSURES CLAUDIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Maritiem Dossierbeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Administratieve verwerking van transportdocumenten - Verzamelen van offertes van onderaannemers - Overleg en rapportering met de klanten

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We kijken uit naar een MONTEUR voor onze klant in regio Roeselare. Jouw taken: Je staat in voor de detailafwerking van de bus: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters handgrepen lussen reclamebakjes ... Werken met afkitten

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Accountmanager werving & selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

  • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van CHAUSSURES CLAUDIA in sociale netwerken
Look for responds of CHAUSSURES CLAUDIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAUSSURES CLAUDIA. Laat een reactie achter voor CHAUSSURES CLAUDIA. CHAUSSURES CLAUDIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAUSSURES CLAUDIA. Leave a respond for CHAUSSURES CLAUDIA. CHAUSSURES CLAUDIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAUSSURES CLAUDIA op de google maps. Adres en contacten CHAUSSURES CLAUDIA
Location of CHAUSSURES CLAUDIA on the google maps. Address and contacts of CHAUSSURES CLAUDIA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAUSSURES CLAUDIA CHAUSSURES CLAUDIA: Decock Koen | 'T SUIKERBOONTJE | STUDIO TUBBAX T.V. | D & D | Lavoir De L'eau Blanche

Other related companies as CHAUSSURES CLAUDIA: Decock Koen | 'T SUIKERBOONTJE | STUDIO TUBBAX T.V. | D & D | Lavoir De L'eau Blanche

CHAUSSURES CLAUDIA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAUSSURES CLAUDIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09263092041. Het bedrijf CHAUSSURES CLAUDIA bevindt zich op het adres: AVENUE DES MARTYRS 212; 4620; FLERON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Chaussures. Lijst met producten zijn Types de Chaussures: Chaussures Grandes Pointures,Chaussures pour Dames,Chaussures pour Hommes..
De hoofdactiviteit van CHAUSSURES CLAUDIA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAUSSURES CLAUDIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAUSSURES CLAUDIA, openstaande posities, locatie van CHAUSSURES CLAUDIA op de kaart.

CHAUSSURES CLAUDIA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAUSSURES CLAUDIA, company assigned to the tax number BE09263092041. The company CHAUSSURES CLAUDIA is located at the address: AVENUE DES MARTYRS 212; 4620; FLERON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements pour Dames. Chaussures. List of products are Types de Chaussures: Chaussures Grandes Pointures,Chaussures pour Dames,Chaussures pour Hommes..
The main activity of CHAUSSURES CLAUDIA is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAUSSURES CLAUDIA is not available. You also can look at reviews of CHAUSSURES CLAUDIA, open positions, location of CHAUSSURES CLAUDIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAUSSURES CLAUDIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAUSSURES CLAUDIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAUSSURES CLAUDIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAUSSURES CLAUDIA, employees, financial statistics.