MARIA FRIGO

Contactgegevens MARIA FRIGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIA FRIGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIA FRIGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHEVAL BLANC 22; 6238; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71846186 (+32-71846186) 71846186 (+32-71846186)

Fax (fax): +32 (83) 858-15-93 +32 (83) 858-15-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIA FRIGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIA FRIGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIA FRIGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIA FRIGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIA FRIGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIA FRIGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIA FRIGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIA FRIGO
Products information MARIA FRIGO

BTW identificatienummer (tax): BE01486419677
Ondernemingsnummer: 2844055175
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MARIA FRIGO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIA FRIGO
(Get full report from official database of BE for MARIA FRIGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIA FRIGO
Addition kinds of activities for MARIA FRIGO

233500. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
17999932. Lassen op het terrein | Welding on site
20239908. Ijsmelkmix, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice milk mix, unfrozen: liquid or dry
23840000. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
24999901. Applicators, hout | Applicators, wood
33390200. Edele metalen | Precious metals
35230116. Tabak curers | Tobacco curers

Werken bij MARIA FRIGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIA FRIGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIA FRIGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIA FRIGO. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • Grafisch operator met basis kennis CNC (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beerse zoeken we een grafisch operator die moderne machines kan instellen van het merk Zünd. Je stelt de machine in om verschillende vormen uit bedrukte oppervlakten te snijden. Je interpreteert technische uitleg (geschreven) kunnen lezen en begrijpen; Je hierdoor de juiste bewerkingen toepassen. Je bedient een Software pakket. Heb je interesse in de grafische sector & ervaring met CNC machines? Spring dan binnen met je CV of bel ons op het nummer 014 140 140.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • Verpleegkundige dagdienst met optie vast werk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HEYDEVELD

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zorg van onze bewoners binnen ons woonzorgcentrum.

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van MARIA FRIGO in sociale netwerken
Look for responds of MARIA FRIGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIA FRIGO. Laat een reactie achter voor MARIA FRIGO. MARIA FRIGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIA FRIGO. Leave a respond for MARIA FRIGO. MARIA FRIGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIA FRIGO op de google maps. Adres en contacten MARIA FRIGO
Location of MARIA FRIGO on the google maps. Address and contacts of MARIA FRIGO

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIA FRIGO MARIA FRIGO: JARDIN DE LA HULPE | HUGO JACOBS | ELDI | ANDR? GOTHOT | Vanysacker Griet

Other related companies as MARIA FRIGO: JARDIN DE LA HULPE | HUGO JACOBS | ELDI | ANDR? GOTHOT | Vanysacker Griet

MARIA FRIGO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIA FRIGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486419677. Het bedrijf MARIA FRIGO bevindt zich op het adres: RUE DU CHEVAL BLANC 22; 6238; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in MARIA FRIGO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIA FRIGO is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIA FRIGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIA FRIGO, openstaande posities, locatie van MARIA FRIGO op de kaart.

MARIA FRIGO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIA FRIGO, company assigned to the tax number BE01486419677. The company MARIA FRIGO is located at the address: RUE DU CHEVAL BLANC 22; 6238; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in MARIA FRIGO were not found.
The main activity of MARIA FRIGO is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIA FRIGO is not available. You also can look at reviews of MARIA FRIGO, open positions, location of MARIA FRIGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIA FRIGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIA FRIGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIA FRIGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIA FRIGO, employees, financial statistics.