HUIS PASSE PARTOUT

Contactgegevens HUIS PASSE PARTOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS PASSE PARTOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS PASSE PARTOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVESTRAAT 12; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34585792 (+32-34585792) 34585792 (+32-34585792)

Fax (fax): +32 (69) 103-70-57 +32 (69) 103-70-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS PASSE PARTOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS PASSE PARTOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS PASSE PARTOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS PASSE PARTOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS PASSE PARTOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS PASSE PARTOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS PASSE PARTOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS PASSE PARTOUT
Products information HUIS PASSE PARTOUT

BTW identificatienummer (tax): BE05621948242
Ondernemingsnummer: 3930877685
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in HUIS PASSE PARTOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS PASSE PARTOUT
(Get full report from official database of BE for HUIS PASSE PARTOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS PASSE PARTOUT
Addition kinds of activities for HUIS PASSE PARTOUT

508302. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment
20870102. Kleuren, banketbakkers ' | Colorings, confectioners'
22310304. Papierfabrikanten, geweven: wol, mohair of dergelijke vezels | Papermakers' felts, woven: wool, mohair, or similar fibers
23819900. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
39140506. Liefdevolle kopjes, roestvrij staal | Loving cups, stainless steel
76239902. Koel reparatie service | Refrigeration repair service
87449901. Basishouding (voortdurend personeel verstrekken) | Base maintenance (providing personnel on continuing basis)

Werken bij HUIS PASSE PARTOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS PASSE PARTOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS PASSE PARTOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS PASSE PARTOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van HUIS PASSE PARTOUT in sociale netwerken
Look for responds of HUIS PASSE PARTOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS PASSE PARTOUT. Laat een reactie achter voor HUIS PASSE PARTOUT. HUIS PASSE PARTOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS PASSE PARTOUT. Leave a respond for HUIS PASSE PARTOUT. HUIS PASSE PARTOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS PASSE PARTOUT op de google maps. Adres en contacten HUIS PASSE PARTOUT
Location of HUIS PASSE PARTOUT on the google maps. Address and contacts of HUIS PASSE PARTOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS PASSE PARTOUT HUIS PASSE PARTOUT: K.S. WAREGEM | U.R.S du Centre | DIRK BRUYNEEL | ADM Products | MALHERBE A.W.

Other related companies as HUIS PASSE PARTOUT: K.S. WAREGEM | U.R.S du Centre | DIRK BRUYNEEL | ADM Products | MALHERBE A.W.

HUIS PASSE PARTOUT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS PASSE PARTOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621948242. Het bedrijf HUIS PASSE PARTOUT bevindt zich op het adres: HOVESTRAAT 12; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in HUIS PASSE PARTOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS PASSE PARTOUT is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS PASSE PARTOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS PASSE PARTOUT, openstaande posities, locatie van HUIS PASSE PARTOUT op de kaart.

HUIS PASSE PARTOUT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS PASSE PARTOUT, company assigned to the tax number BE05621948242. The company HUIS PASSE PARTOUT is located at the address: HOVESTRAAT 12; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in HUIS PASSE PARTOUT were not found.
The main activity of HUIS PASSE PARTOUT is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS PASSE PARTOUT is not available. You also can look at reviews of HUIS PASSE PARTOUT, open positions, location of HUIS PASSE PARTOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS PASSE PARTOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS PASSE PARTOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS PASSE PARTOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS PASSE PARTOUT, employees, financial statistics.