ETAM

Contactgegevens ETAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NAMUR 57; 1400; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67213455 (+32-67213455) 67213455 (+32-67213455)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETAM
Products information ETAM

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ETAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETAM
(Get full report from official database of BE for ETAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETAM
Addition kinds of activities for ETAM

598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
14559900. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
24110306. Fineerhout | Veneer logs
24310104. Deurschermen, houten frame | Door screens, wood frame
35699904. Brandwonden of wasmachines | Brake burnishing or washing machines
86610122. Kerk van Jezus Christus van de laatste dag heiligen (Mormoon kerk) | Church of jesus christ of latter day saints (mormon church)

Werken bij ETAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETAM. Looking for open vacancies in other companies

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • Onderhoudstechnieker van beveiligingssystemen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud en herstellingen van inbraak -en brandsystemen

  • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels parttime en/of fulltime/week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken, eventueel koken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student/stagiair in groot kinderdagverblijf (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent/stagiair voor in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met een geweldig TEAM van 9 kinderverzorg(st)ers! Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + de zaakvoerster is ook elke dag als extra persoon aanwezig. www.babybiebelbox.be Takenpakket: Je werkt als jobstudent/stagiair in ons kinderdagverblijf Je doet de observaties bij de kindjes Je doet de verzorging, geeft eten, ... Je voert activiteiten & knutselwerkjes uit met de kindjes Je doet ook extra huishoudelijke, logistieke taken

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

Zoek naar antwoorden van ETAM in sociale netwerken
Look for responds of ETAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETAM. Laat een reactie achter voor ETAM. ETAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETAM. Leave a respond for ETAM. ETAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETAM op de google maps. Adres en contacten ETAM
Location of ETAM on the google maps. Address and contacts of ETAM

Andere gerelateerde bedrijven als come ETAM ETAM: BOULANGERIE MEIS | METAALHANDEL WERRENS | Balcaen J | BUREAU ASSURAVIS | GEERT PAUWELYN

Other related companies as ETAM: BOULANGERIE MEIS | METAALHANDEL WERRENS | Balcaen J | BUREAU ASSURAVIS | GEERT PAUWELYN

ETAM is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf ETAM bevindt zich op het adres: RUE DE NAMUR 57; 1400; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in ETAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETAM is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETAM, openstaande posities, locatie van ETAM op de kaart.

ETAM is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETAM, company assigned to the tax number BE03299438476. The company ETAM is located at the address: RUE DE NAMUR 57; 1400; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in ETAM were not found.
The main activity of ETAM is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETAM is not available. You also can look at reviews of ETAM, open positions, location of ETAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETAM, employees, financial statistics.