WINKELCENTER DAMS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • WINKELCENTER DAMS
Private companiesFood Stores • WINKELCENTER DAMS

Contactgegevens WINKELCENTER DAMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WINKELCENTER DAMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WINKELCENTER DAMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK 1006; 3545; HALEN, België

Telefoon (phone): 13441745 (+32-13441745) 13441745 (+32-13441745)

Fax (fax): +32 (53) 438-55-70 +32 (53) 438-55-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WINKELCENTER DAMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WINKELCENTER DAMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WINKELCENTER DAMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WINKELCENTER DAMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WINKELCENTER DAMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WINKELCENTER DAMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WINKELCENTER DAMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WINKELCENTER DAMS
Products information WINKELCENTER DAMS

BTW identificatienummer (tax): BE01231262207
Ondernemingsnummer: 7799713134
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Papier Peint.. Produits: Rideaux.. Produits: Vernis,Peintures.. Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants.

Product categorie (product category): Vêtements pour bébés and enfants. Vêtements pour Dames. Revêtements de sols and murs. Epiceries. Quincailleries. Vêtements pour Hommes. Eclairage et équipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WINKELCENTER DAMS
(Get full report from official database of BE for WINKELCENTER DAMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WINKELCENTER DAMS
Addition kinds of activities for WINKELCENTER DAMS

874400. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services
07829901. Bermuda sprigging diensten | Bermuda sprigging services
10610100. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
20969904. Rijstchips | Rice chips
31990109. richtkeggen | Whipstocks
32119900. Vlak glas | Flat glass, nec
35499900. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
36990405. Onderwater geluidsapparatuur | Underwater sound equipment
78120201. Muziek video productie | Music video production
83220303. Rampenservice | Disaster service

Werken bij WINKELCENTER DAMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WINKELCENTER DAMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WINKELCENTER DAMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WINKELCENTER DAMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Flexi job warenhuis (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in Wevelgem zijn wij op zoek naar flexi-jobs. Het kan gaan om verschillende taken: - lossen van een vrachtwagen - rekken aanvullen - kassawerk - ... Ideale periodes: - maandag - woensdag voormiddag - donderdag namiddag - vrijdag voormiddag In de voormiddag telkens vanaf 7u. Dus kan je één of verschillende tijdstippen werken als flexi-job? Contacteer ons dan zo snel mogelijk.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van WINKELCENTER DAMS in sociale netwerken
Look for responds of WINKELCENTER DAMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WINKELCENTER DAMS. Laat een reactie achter voor WINKELCENTER DAMS. WINKELCENTER DAMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WINKELCENTER DAMS. Leave a respond for WINKELCENTER DAMS. WINKELCENTER DAMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WINKELCENTER DAMS op de google maps. Adres en contacten WINKELCENTER DAMS
Location of WINKELCENTER DAMS on the google maps. Address and contacts of WINKELCENTER DAMS

Andere gerelateerde bedrijven als come WINKELCENTER DAMS WINKELCENTER DAMS: Perspectives SPRL | MANOIR SAINT-JEAN | Vital Garage BVBA | HERENTALSE P?TANQUE CLUB | O. FRAN?OIS

Other related companies as WINKELCENTER DAMS: Perspectives SPRL | MANOIR SAINT-JEAN | Vital Garage BVBA | HERENTALSE P?TANQUE CLUB | O. FRAN?OIS

WINKELCENTER DAMS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WINKELCENTER DAMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01231262207. Het bedrijf WINKELCENTER DAMS bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK 1006; 3545; HALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vêtements pour bébés and enfants. Vêtements pour Dames. Revêtements de sols and murs. Epiceries. Quincailleries. Vêtements pour Hommes. Eclairage et équipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits: Papier Peint.. Produits: Rideaux.. Produits: Vernis,Peintures.. Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants..
De hoofdactiviteit van WINKELCENTER DAMS is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WINKELCENTER DAMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WINKELCENTER DAMS, openstaande posities, locatie van WINKELCENTER DAMS op de kaart.

WINKELCENTER DAMS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is WINKELCENTER DAMS, company assigned to the tax number BE01231262207. The company WINKELCENTER DAMS is located at the address: INDUSTRIEPARK 1006; 3545; HALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vêtements pour bébés and enfants. Vêtements pour Dames. Revêtements de sols and murs. Epiceries. Quincailleries. Vêtements pour Hommes. Eclairage et équipements du foyer. List of products are Produits: Papier Peint.. Produits: Rideaux.. Produits: Vernis,Peintures.. Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants..
The main activity of WINKELCENTER DAMS is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WINKELCENTER DAMS is not available. You also can look at reviews of WINKELCENTER DAMS, open positions, location of WINKELCENTER DAMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WINKELCENTER DAMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WINKELCENTER DAMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WINKELCENTER DAMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WINKELCENTER DAMS, employees, financial statistics.