HUIS BAMBINO

Contactgegevens HUIS BAMBINO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS BAMBINO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS BAMBINO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLAANDERENSTRAAT 52; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22513365 (+32-22513365) 22513365 (+32-22513365)

Fax (fax): +32 (15) 668-51-61 +32 (15) 668-51-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS BAMBINO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS BAMBINO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS BAMBINO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS BAMBINO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS BAMBINO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS BAMBINO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS BAMBINO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS BAMBINO
Products information HUIS BAMBINO

BTW identificatienummer (tax): BE04214324951
Ondernemingsnummer: 4143737792
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants.

Product categorie (product category): Vêtements pour bébés and enfants. Articles pour bébés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS BAMBINO
(Get full report from official database of BE for HUIS BAMBINO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS BAMBINO
Addition kinds of activities for HUIS BAMBINO

738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
20219903. Botervet, watervrij | Butterfat, anhydrous
25220201. Boekenkasten, kantoor: behalve hout | Bookcases, office: except wood
27540103. Rotogravure drukwerk | Rotogravure printing
28210103. Melamineharsen, Melamine-formaldehyde | Melamine resins, melamine-formaldehyde
28690108. Methyl alcohol, synthetisch, methanol | Methyl alcohol, synthetic, methanol
33390202. Platina groepsmetaal raffinage (primaire) | Platinum group metal refining (primary)
56329902. Blouses | Blouses
76299900. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec

Werken bij HUIS BAMBINO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS BAMBINO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS BAMBINO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS BAMBINO. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Wever- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

  • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

  • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

Zoek naar antwoorden van HUIS BAMBINO in sociale netwerken
Look for responds of HUIS BAMBINO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS BAMBINO. Laat een reactie achter voor HUIS BAMBINO. HUIS BAMBINO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS BAMBINO. Leave a respond for HUIS BAMBINO. HUIS BAMBINO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS BAMBINO op de google maps. Adres en contacten HUIS BAMBINO
Location of HUIS BAMBINO on the google maps. Address and contacts of HUIS BAMBINO

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS BAMBINO HUIS BAMBINO: Cara Bâtiments SPRL | JEAN-LUC ROSSIGNOL | DIRK VAN DER LINDEN | FRANCK SCHOULEUR | ADM BVBA SCRL

Other related companies as HUIS BAMBINO: Cara Bâtiments SPRL | JEAN-LUC ROSSIGNOL | DIRK VAN DER LINDEN | FRANCK SCHOULEUR | ADM BVBA SCRL

HUIS BAMBINO is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS BAMBINO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04214324951. Het bedrijf HUIS BAMBINO bevindt zich op het adres: VLAANDERENSTRAAT 52; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements pour bébés and enfants. Articles pour bébés. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants..
De hoofdactiviteit van HUIS BAMBINO is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS BAMBINO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS BAMBINO, openstaande posities, locatie van HUIS BAMBINO op de kaart.

HUIS BAMBINO is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS BAMBINO, company assigned to the tax number BE04214324951. The company HUIS BAMBINO is located at the address: VLAANDERENSTRAAT 52; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements pour bébés and enfants. Articles pour bébés. List of products are Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants..
The main activity of HUIS BAMBINO is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS BAMBINO is not available. You also can look at reviews of HUIS BAMBINO, open positions, location of HUIS BAMBINO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS BAMBINO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS BAMBINO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS BAMBINO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS BAMBINO, employees, financial statistics.