MOHAMMED QACEME

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • MOHAMMED QACEME

Contactgegevens MOHAMMED QACEME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOHAMMED QACEME: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOHAMMED QACEME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LUXEMBOURG 72; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63223625 (+32-63223625) 63223625 (+32-63223625)

Fax (fax): +32 (83) 293-14-87 +32 (83) 293-14-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOHAMMED QACEME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOHAMMED QACEME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOHAMMED QACEME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOHAMMED QACEME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOHAMMED QACEME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOHAMMED QACEME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOHAMMED QACEME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOHAMMED QACEME
Products information MOHAMMED QACEME

BTW identificatienummer (tax): BE01758605957
Ondernemingsnummer: 7061431884
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 159,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in MOHAMMED QACEME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOHAMMED QACEME
(Get full report from official database of BE for MOHAMMED QACEME)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOHAMMED QACEME
Addition kinds of activities for MOHAMMED QACEME

20860101. Fruitdrankjes (minder dan 100% sap): verpakt in blikjes, enz. | Fruit drinks (less than 100% juice): packaged in cans, etc.
22210300. Zijden, satijnen, taffeta's en pannenkoeken | Silks, satins, taffetas and crepes
22210305. Georgettes | Georgettes
22219900. Breedgeweven stoffabrieken, kunstmatige, nec | Broadwoven fabric mills, manmade, nec
23390304. Jogging en warmtassen; | Jogging and warmup suits; women's, misses, and juniors
50210000. Meubilair | Furniture
51699907. Industriële chemicaliën | Industrial chemicals
87339902. Onderzoeksinstituut | Research institute

Werken bij MOHAMMED QACEME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOHAMMED QACEME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOHAMMED QACEME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOHAMMED QACEME. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR DECOUPAGE 2PLOEGEN (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator decoupage.

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

  • Orderpicker in verschillende dagploegen (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we opzoek naar enthouasiate magazijnmederwerkers. Het takkenpakket bastaat voornamelijk uit inpakken en orderpicking. De tewerkstelling gebeurt in twee afwisselende dagploegen (8u tot 16u afwisselend van 12u tot 20u).

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

  • POETSHULP GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

Zoek naar antwoorden van MOHAMMED QACEME in sociale netwerken
Look for responds of MOHAMMED QACEME in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOHAMMED QACEME. Laat een reactie achter voor MOHAMMED QACEME. MOHAMMED QACEME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOHAMMED QACEME. Leave a respond for MOHAMMED QACEME. MOHAMMED QACEME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOHAMMED QACEME op de google maps. Adres en contacten MOHAMMED QACEME
Location of MOHAMMED QACEME on the google maps. Address and contacts of MOHAMMED QACEME

Andere gerelateerde bedrijven als come MOHAMMED QACEME MOHAMMED QACEME: SANDWICHBAR GREET | DAVID JEAN-PAUL ASSURANCES | Denckens E BVBA | RSV CENTRALE | H.CREMERS

Other related companies as MOHAMMED QACEME: SANDWICHBAR GREET | DAVID JEAN-PAUL ASSURANCES | Denckens E BVBA | RSV CENTRALE | H.CREMERS

MOHAMMED QACEME is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOHAMMED QACEME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758605957. Het bedrijf MOHAMMED QACEME bevindt zich op het adres: AVENUE DE LUXEMBOURG 72; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 159,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in MOHAMMED QACEME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOHAMMED QACEME is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOHAMMED QACEME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOHAMMED QACEME, openstaande posities, locatie van MOHAMMED QACEME op de kaart.

MOHAMMED QACEME is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOHAMMED QACEME, company assigned to the tax number BE01758605957. The company MOHAMMED QACEME is located at the address: AVENUE DE LUXEMBOURG 72; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 159,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vétérinaires. Products created in MOHAMMED QACEME were not found.
The main activity of MOHAMMED QACEME is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOHAMMED QACEME is not available. You also can look at reviews of MOHAMMED QACEME, open positions, location of MOHAMMED QACEME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOHAMMED QACEME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOHAMMED QACEME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOHAMMED QACEME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOHAMMED QACEME, employees, financial statistics.