JEAN-FRANCOIS LENNE

Contactgegevens JEAN-FRANCOIS LENNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-FRANCOIS LENNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-FRANCOIS LENNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE REINE ASTRID 217; 7180; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 64541831 (+32-64541831) 64541831 (+32-64541831)

Fax (fax): +32 (82) 536-86-34 +32 (82) 536-86-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-FRANCOIS LENNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-FRANCOIS LENNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-FRANCOIS LENNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-FRANCOIS LENNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-FRANCOIS LENNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-FRANCOIS LENNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-FRANCOIS LENNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-FRANCOIS LENNE
Products information JEAN-FRANCOIS LENNE

BTW identificatienummer (tax): BE01266967773
Ondernemingsnummer: 8452850341
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JEAN-FRANCOIS LENNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-FRANCOIS LENNE
(Get full report from official database of BE for JEAN-FRANCOIS LENNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-FRANCOIS LENNE
Addition kinds of activities for JEAN-FRANCOIS LENNE

367404. Stralingsensoren | Radiation sensors
24310503. Trappen en trappen, hout | Staircases and stairs, wood
27820104. Albums opnemen | Record albums
36410210. Strobotrons | Strobotrons
76990201. Tank reparatie | Tank repair

Werken bij JEAN-FRANCOIS LENNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-FRANCOIS LENNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-FRANCOIS LENNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-FRANCOIS LENNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud en herstellingen van compressoren, generatoren en bouwmachines.

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Operator - vaste nacht (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator in 2 ploegen sta je in voor verschillende werkposten doorheen het productieproces van kunststof.

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • JOBSTUDENT MET KENNIS FRANS-ENGELS-BASIS DUITS GEZOCHT VOOR 6/8 - 10/8 M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor de periode van 6/8 - 10/8 zijn we op zoek naar een student. Je kan frans - engels - nederlands - basis duits spreken. Taken: Receptietaken, telefoon, ontvangst bezoekers, koerierdienst, administratieve taken,.. Dagwerk 8u - 17u

  • Freelance docent Sportvoedingsadviseur Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van JEAN-FRANCOIS LENNE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-FRANCOIS LENNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-FRANCOIS LENNE. Laat een reactie achter voor JEAN-FRANCOIS LENNE. JEAN-FRANCOIS LENNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-FRANCOIS LENNE. Leave a respond for JEAN-FRANCOIS LENNE. JEAN-FRANCOIS LENNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-FRANCOIS LENNE op de google maps. Adres en contacten JEAN-FRANCOIS LENNE
Location of JEAN-FRANCOIS LENNE on the google maps. Address and contacts of JEAN-FRANCOIS LENNE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-FRANCOIS LENNE JEAN-FRANCOIS LENNE: Digital Auto Alarm | T.C. KOKSIJDE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | MARC ETIENNE | ROLAND LEF?VRE

Other related companies as JEAN-FRANCOIS LENNE: Digital Auto Alarm | T.C. KOKSIJDE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | MARC ETIENNE | ROLAND LEF?VRE

JEAN-FRANCOIS LENNE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-FRANCOIS LENNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266967773. Het bedrijf JEAN-FRANCOIS LENNE bevindt zich op het adres: AVENUE REINE ASTRID 217; 7180; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in JEAN-FRANCOIS LENNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-FRANCOIS LENNE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-FRANCOIS LENNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-FRANCOIS LENNE, openstaande posities, locatie van JEAN-FRANCOIS LENNE op de kaart.

JEAN-FRANCOIS LENNE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-FRANCOIS LENNE, company assigned to the tax number BE01266967773. The company JEAN-FRANCOIS LENNE is located at the address: AVENUE REINE ASTRID 217; 7180; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vétérinaires. Products created in JEAN-FRANCOIS LENNE were not found.
The main activity of JEAN-FRANCOIS LENNE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-FRANCOIS LENNE is not available. You also can look at reviews of JEAN-FRANCOIS LENNE, open positions, location of JEAN-FRANCOIS LENNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-FRANCOIS LENNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-FRANCOIS LENNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-FRANCOIS LENNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-FRANCOIS LENNE, employees, financial statistics.