Gerco B.V.B.A.

Contactgegevens Gerco B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gerco B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gerco B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugse Steenweg 87 8370 Blankenberge, België

Telefoon (phone): 50 (+32-50) 50 (+32-50)

Fax (fax): 50 (+32-50) 50 (+32-50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gerco B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gerco B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gerco B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gerco B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gerco B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gerco B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gerco B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gerco B.V.B.A.
Products information Gerco B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03930603027
Ondernemingsnummer: 6776885986
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 417,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Beach volley ball articles; Toys for garden and sand; Wicker beach chairs

Product categorie (product category): Bathing And Seaside Bags

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gerco B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Gerco B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gerco B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Gerco B.V.B.A.

28169900. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
50510211. Ijzer of staal halffabrikaten | Iron or steel semifinished products
73610200. registries | Registries
73899914. Drive-a-way autoservice | Drive-a-way automobile service
79991302. Gokkenvestiging | Gambling establishment
87420406. Vastgoedadviseur | Real estate consultant

Werken bij Gerco B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gerco B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gerco B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gerco B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Poetshulp Elewijt (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Inpakker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van Gerco B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Gerco B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gerco B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Gerco B.V.B.A.. Gerco B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gerco B.V.B.A.. Leave a respond for Gerco B.V.B.A.. Gerco B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gerco B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Gerco B.V.B.A.
Location of Gerco B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Gerco B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Gerco B.V.B.A. Gerco B.V.B.A.: ROBERT PICK | BRITT'S PHOTO TEAM | Art & Formes Atelier Creatif | TECHNIQUE & CONSTRUCTION | AUGUSTE FRANCOIS

Other related companies as Gerco B.V.B.A.: ROBERT PICK | BRITT'S PHOTO TEAM | Art & Formes Atelier Creatif | TECHNIQUE & CONSTRUCTION | AUGUSTE FRANCOIS

Gerco B.V.B.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gerco B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03930603027. Het bedrijf Gerco B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Brugse Steenweg 87 8370 Blankenberge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 417,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bathing And Seaside Bags. Lijst met producten zijn Beach volley ball articles; Toys for garden and sand; Wicker beach chairs.
De hoofdactiviteit van Gerco B.V.B.A. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gerco B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gerco B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Gerco B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gerco B.V.B.A. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gerco B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03930603027. The company Gerco B.V.B.A. is located at the address: Brugse Steenweg 87 8370 Blankenberge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 417,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bathing And Seaside Bags. List of products are Beach volley ball articles; Toys for garden and sand; Wicker beach chairs.
The main activity of Gerco B.V.B.A. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gerco B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Gerco B.V.B.A., open positions, location of Gerco B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gerco B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gerco B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gerco B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gerco B.V.B.A., employees, financial statistics.