DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL
Private companiesTextile Mill Products • DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL

Contactgegevens DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LAITERIE 142B8; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24111322 (+32-24111322) 24111322 (+32-24111322)

Fax (fax): +32 (53) 702-46-20 +32 (53) 702-46-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL
Products information DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL

BTW identificatienummer (tax): BE08083709716
Ondernemingsnummer: 5139099121
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL
(Get full report from official database of BE for DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL
Addition kinds of activities for DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL

01819900. Sierkwekerijproducten, nec | Ornamental nursery products, nec
14119901. Argilliet, dimensie-quarrying | Argillite, dimension-quarrying
25150103. Matrassen, innerspring of boxspring | Mattresses, innerspring or box spring
38420202. Applicators, katoen getipt | Applicators, cotton tipped
51720200. Motorbrandstoffen en oliën | Engine fuels and oils
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - Mechelen, Vilvoorde en Schelle (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven Magazijnier die in de verschillende vestigingen wil werken (Mechelen, Vilvoorde en Schelle): Taken ¿ Dozen opzoeken en wegzetten in het magazijn ¿ Inlezen en uitsorteren van het binnenkomend en uitgaand archief onder leiding van de Hoofdmagazijnier ¿ Dozen opzoeken en klaarzetten voor vernietiging ¿ Opvolging van de verschillende opdrachten ¿ De af te leveren goederen collecteren en sorteren ¿ Interne projecten verwerken vanuit de verschillende Merak vestigingen en bij de verschillende klanten over heel België ¿ Meehelpen bij het correct laden en lossen van de voertuigen ¿ Sporadisch archieven en back-up tapes bij onze klanten leveren en afhalen ¿ Je staat mee in voor de naleving van de veiligheids- en toegangsprocedures in onze vestigingen

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

Zoek naar antwoorden van DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL in sociale netwerken
Look for responds of DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL. Laat een reactie achter voor DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL. DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL. Leave a respond for DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL. DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL op de google maps. Adres en contacten DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL
Location of DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL on the google maps. Address and contacts of DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL

Andere gerelateerde bedrijven als come DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL: Loix Bouwbedrijf NV | BRAVISIMO | Raemen Jo | SAFETY PROJECTS | GASTON LIBOTTE

Other related companies as DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL: Loix Bouwbedrijf NV | BRAVISIMO | Raemen Jo | SAFETY PROJECTS | GASTON LIBOTTE

DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083709716. Het bedrijf DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL bevindt zich op het adres: RUE DE LA LAITERIE 142B8; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL, openstaande posities, locatie van DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL op de kaart.

DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL, company assigned to the tax number BE08083709716. The company DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL is located at the address: RUE DE LA LAITERIE 142B8; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vétérinaires. Products created in DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL were not found.
The main activity of DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL is not available. You also can look at reviews of DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL, open positions, location of DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAVID PETRUSZKA VEL PETERZEJL, employees, financial statistics.