CHRISTIAAN JACOBS

Contactgegevens CHRISTIAAN JACOBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTIAAN JACOBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTIAAN JACOBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERTSTRAAT 21; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15320520 (+32-15320520) 15320520 (+32-15320520)

Fax (fax): +32 (50) 741-90-94 +32 (50) 741-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTIAAN JACOBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTIAAN JACOBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTIAAN JACOBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTIAAN JACOBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTIAAN JACOBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTIAAN JACOBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTIAAN JACOBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTIAAN JACOBS
Products information CHRISTIAAN JACOBS

BTW identificatienummer (tax): BE04291229248
Ondernemingsnummer: 3473571777
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in CHRISTIAAN JACOBS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTIAAN JACOBS
(Get full report from official database of BE for CHRISTIAAN JACOBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTIAAN JACOBS
Addition kinds of activities for CHRISTIAAN JACOBS

072100. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
234299. BH, gordels en geallieerde kledingstukken, nv | Bras, girdles, and allied garments, nec
22530100. Warm weer breien bovenkleding, inclusief strandkleding | Warm weather knit outerwear, including beachwear
28210208. Polymethylmethacrylaatharsen, plexiglas | Polymethyl methacrylate resins, plexiglass
28920107. Loodstyphnate (explosieve) | Lead styphnate (explosive)
34239920. Mechanics 'handgereedschap | Mechanics' hand tools
38410408. Hypodermische naalden en spuiten | Hypodermic needles and syringes
39520207. Opstellen van materialen | Drafting materials

Werken bij CHRISTIAAN JACOBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTIAAN JACOBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTIAAN JACOBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTIAAN JACOBS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde D3 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5709 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: D3 Heelkunde Jobtime: 80% (30.4 uur/week) of 90/100% bespreekbaar Contract: bepaalde duur (1 jaar) Heelkunde D3 biedt zorg aan o.a. patiënten van de disciplines: longziekten, TBC, HIV, thoraxchirurgie, endocrinologie. Wil je werken met een multiculturele populatie in een dynamisch team? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer dan Maricel Vasquez Gomez, Verpleegkundig afdelingshoofd ZNA Stuivenberg, tel. 03 217 70 22. Heb jij er 100% zin in?

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • Uitzendconsulent m/v (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je gaat op zoek geschikte kandidaten voor onze vacatures. Je screent de kandidaten op basis van een uitgebreid interview Je gaat op zoek naar vacatures voor onze kandidaten want jij kent je kandidaat als geen ander Je adviseert je klant en je kandidaat gedurende het hele traject van de selectie Telefonische prospectie schrikt je niet af om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. Je hebt geen nood aan een vastomlijnde opdracht en kan de stress aan van een druk kantoor Je zorgt voor een correcte administratie

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van CHRISTIAAN JACOBS in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTIAAN JACOBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTIAAN JACOBS. Laat een reactie achter voor CHRISTIAAN JACOBS. CHRISTIAAN JACOBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTIAAN JACOBS. Leave a respond for CHRISTIAAN JACOBS. CHRISTIAAN JACOBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTIAAN JACOBS op de google maps. Adres en contacten CHRISTIAAN JACOBS
Location of CHRISTIAAN JACOBS on the google maps. Address and contacts of CHRISTIAAN JACOBS

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTIAAN JACOBS CHRISTIAAN JACOBS: DRANKENSHOP PIET | GARAGE SYS | HERBA | GUIFRALEC | MICHELS A.

Other related companies as CHRISTIAAN JACOBS: DRANKENSHOP PIET | GARAGE SYS | HERBA | GUIFRALEC | MICHELS A.

CHRISTIAAN JACOBS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTIAAN JACOBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04291229248. Het bedrijf CHRISTIAAN JACOBS bevindt zich op het adres: HERTSTRAAT 21; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in CHRISTIAAN JACOBS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTIAAN JACOBS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTIAAN JACOBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTIAAN JACOBS, openstaande posities, locatie van CHRISTIAAN JACOBS op de kaart.

CHRISTIAAN JACOBS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTIAAN JACOBS, company assigned to the tax number BE04291229248. The company CHRISTIAAN JACOBS is located at the address: HERTSTRAAT 21; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vétérinaires. Products created in CHRISTIAAN JACOBS were not found.
The main activity of CHRISTIAAN JACOBS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTIAAN JACOBS is not available. You also can look at reviews of CHRISTIAAN JACOBS, open positions, location of CHRISTIAAN JACOBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTIAAN JACOBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTIAAN JACOBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTIAAN JACOBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTIAAN JACOBS, employees, financial statistics.