Louage Epoxy BVBA/SPRL

Contactgegevens Louage Epoxy BVBA/SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Louage Epoxy BVBA/SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Louage Epoxy BVBA/SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Textile 20 Textielstraat 7780 Comines/Komen, België

Telefoon (phone): 056.55 43 63 (+32-056.55 43 63) 056.55 43 63 (+32-056.55 43 63)

Fax (fax): 056.55 94 64 (+32-056.55 94 64) 056.55 94 64 (+32-056.55 94 64)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Louage Epoxy BVBA/SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Louage Epoxy BVBA/SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Louage Epoxy BVBA/SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Louage Epoxy BVBA/SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Louage Epoxy BVBA/SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Louage Epoxy BVBA/SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Louage Epoxy BVBA/SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Louage Epoxy BVBA/SPRL
Products information Louage Epoxy BVBA/SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07374816894
Ondernemingsnummer: 9548736572
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 847,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Epoxy resin floor coverings; Industrial flooring

Product categorie (product category): Baseboards Made Of Epoxy Resin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Louage Epoxy BVBA/SPRL
(Get full report from official database of BE for Louage Epoxy BVBA/SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Louage Epoxy BVBA/SPRL
Addition kinds of activities for Louage Epoxy BVBA/SPRL

202201. Kaasverspreidingen, dips, pasta's en andere kaasproducten | Cheese spreads, dips, pastes, and other cheese products
07230303. Zoete aardappelhersteldiensten | Sweet potato curing services
20450109. Peperkoekmix, bereid: van gekochte bloem | Gingerbread mix, prepared: from purchased flour
20489915. Slachten van niet-voedende dieren | Slaughtering of nonfood animals
22111104. preuts | Buckram
26720103. Vliegpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Fly paper: made from purchased materials
28219900. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
82119909. Vocational High School, nec | Vocational high school, nec
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij Louage Epoxy BVBA/SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Louage Epoxy BVBA/SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Louage Epoxy BVBA/SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Louage Epoxy BVBA/SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Poetshulp Herzele 38u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Weekendhulp Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als weekendhulp help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

    Type: Studentenjob

    In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

Zoek naar antwoorden van Louage Epoxy BVBA/SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Louage Epoxy BVBA/SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Louage Epoxy BVBA/SPRL. Laat een reactie achter voor Louage Epoxy BVBA/SPRL. Louage Epoxy BVBA/SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Louage Epoxy BVBA/SPRL. Leave a respond for Louage Epoxy BVBA/SPRL. Louage Epoxy BVBA/SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Louage Epoxy BVBA/SPRL op de google maps. Adres en contacten Louage Epoxy BVBA/SPRL
Location of Louage Epoxy BVBA/SPRL on the google maps. Address and contacts of Louage Epoxy BVBA/SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Louage Epoxy BVBA/SPRL Louage Epoxy BVBA/SPRL: NALCO BELGIUM NV | DENEUBOURG BAUDET | Feestarchitect Dominique | FLORIADE | DECOEYER GEBROEDERS

Other related companies as Louage Epoxy BVBA/SPRL: NALCO BELGIUM NV | DENEUBOURG BAUDET | Feestarchitect Dominique | FLORIADE | DECOEYER GEBROEDERS

Louage Epoxy BVBA/SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Louage Epoxy BVBA/SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07374816894. Het bedrijf Louage Epoxy BVBA/SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Textile 20 Textielstraat 7780 Comines/Komen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 847,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Baseboards Made Of Epoxy Resin. Lijst met producten zijn Epoxy resin floor coverings; Industrial flooring.
De hoofdactiviteit van Louage Epoxy BVBA/SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Louage Epoxy BVBA/SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Louage Epoxy BVBA/SPRL, openstaande posities, locatie van Louage Epoxy BVBA/SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Louage Epoxy BVBA/SPRL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Louage Epoxy BVBA/SPRL, company assigned to the tax number BE07374816894. The company Louage Epoxy BVBA/SPRL is located at the address: Rue du Textile 20 Textielstraat 7780 Comines/Komen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 847,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Baseboards Made Of Epoxy Resin. List of products are Epoxy resin floor coverings; Industrial flooring.
The main activity of Louage Epoxy BVBA/SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Louage Epoxy BVBA/SPRL is not available. You also can look at reviews of Louage Epoxy BVBA/SPRL, open positions, location of Louage Epoxy BVBA/SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Louage Epoxy BVBA/SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Louage Epoxy BVBA/SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Louage Epoxy BVBA/SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Louage Epoxy BVBA/SPRL, employees, financial statistics.