HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN
Private companiesFood and Kindred Products • HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN

Contactgegevens HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STAATSBAAN 138; 3210; LUBBEEK, België

Telefoon (phone): 16622023 (+32-16622023) 16622023 (+32-16622023)

Fax (fax): +32 (3) 193-75-16 +32 (3) 193-75-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN
Products information HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN

BTW identificatienummer (tax): BE09965667724
Ondernemingsnummer: 4810607910
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Scooters. Marques de Motos: Piaggio. Revendeur Agrée: Revendeur Agrée.. Produits: Vélos d'Enfants,Bicyclettes,VTT,Tandems. Services: Vélos d?Occasion,Service de Réparations.

Product categorie (product category): Vélos. Motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN
(Get full report from official database of BE for HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN
Addition kinds of activities for HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN

222102. Kleding en buitenkledingstof, synthetische vezel of zijde | Apparel and outerwear fabric, manmade fiber or silk
08119903. Houtkanalen, Naaldhout | Timber tracts, softwood
20150705. Konijn, verwerkt: bevroren | Rabbit, processed: frozen
20330203. Marmelade: verpakt in blikjes, potten, enz. | Marmalade: packaged in cans, jars, etc.
20620000. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
26210801. Zakpapier | Bag paper
32740100. Bouwkalk | Building lime
35310801. Aggregate spreaders | Aggregate spreaders
35450321. mandrellen | Mandrels
35539906. Draaien, houten draaien: inclusief accessoires | Lathes, wood turning: including accessories

Werken bij HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als plaatbewerker.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

Zoek naar antwoorden van HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN in sociale netwerken
Look for responds of HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN. Laat een reactie achter voor HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN. HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN. Leave a respond for HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN. HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN op de google maps. Adres en contacten HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN
Location of HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN on the google maps. Address and contacts of HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN: COIFFURE MARTINE | VANDERHEYDEN-SCHROEDER | Della Gardens | Warnimont NV | Graeme Rowland

Other related companies as HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN: COIFFURE MARTINE | VANDERHEYDEN-SCHROEDER | Della Gardens | Warnimont NV | Graeme Rowland

HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09965667724. Het bedrijf HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN bevindt zich op het adres: STAATSBAAN 138; 3210; LUBBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vélos. Motos. Lijst met producten zijn Produits: Scooters. Marques de Motos: Piaggio. Revendeur Agrée: Revendeur Agrée.. Produits: Vélos d'Enfants,Bicyclettes,VTT,Tandems. Services: Vélos d?Occasion,Service de Réparations..
De hoofdactiviteit van HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN, openstaande posities, locatie van HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN op de kaart.

HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN, company assigned to the tax number BE09965667724. The company HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN is located at the address: STAATSBAAN 138; 3210; LUBBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vélos. Motos. List of products are Produits: Scooters. Marques de Motos: Piaggio. Revendeur Agrée: Revendeur Agrée.. Produits: Vélos d'Enfants,Bicyclettes,VTT,Tandems. Services: Vélos d?Occasion,Service de Réparations..
The main activity of HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN is not available. You also can look at reviews of HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN, open positions, location of HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOOYLAERTS FILIP & ROMAIN, employees, financial statistics.