BASE GENK

Contactgegevens BASE GENK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASE GENK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASE GENK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 49; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89614059 (+32-89614059) 89614059 (+32-89614059)

Fax (fax): +32 (86) 808-28-58 +32 (86) 808-28-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASE GENK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASE GENK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASE GENK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASE GENK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASE GENK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASE GENK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASE GENK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASE GENK
Products information BASE GENK

BTW identificatienummer (tax): BE03458740234
Ondernemingsnummer: 2853118896
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: GSM, Accessoires GSM, GSM Car Kits, Business Solutions, Abonnements, Cartes Pré-Payées.

Product categorie (product category): Base Shops. Matériel de Télécommunication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASE GENK
(Get full report from official database of BE for BASE GENK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASE GENK
Addition kinds of activities for BASE GENK

243105. Trappen, trappen en relingen | Staircases, stairs and railings
25149903. Kinderbedjes, huishouden: metaal | Cots, household: metal
32969902. Glaswol | Glass wool
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
50210105. lockers | Lockers
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order

Werken bij BASE GENK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASE GENK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASE GENK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASE GENK. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Medewerker personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker op de personeelsdienst zal je ingeschakeld worden voor personeelsadmnistratie en loonverwerking (redelijk manueel). Je zal opleidingen organiseren, deze aanvragen, de facturatie ervan opvolgen en de nodige subsidies aanvragen. Het verwerken van schadegevallen valt ook in uw takenpakket.

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • Elektrotechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een ELEKTROTECHNIEKER (m/v) Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van ons machinepark  Je werkt voornamelijk aan CNC-gestuurde machines Je springt je collega's bij waar nodig

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Junior Facility Coördinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Je volgt van A tot Z facilitaire projecten op met betrekking tot de schoonmaak, catering, inrichting en gebouwenbeheer • De afdeling Facility is in volle evolutie: je denkt actief mee over de optimalisatie van deze nieuwe structuur • Je staat in voor het contacteren van mogelijke leveranciers en het beoordelen van offertes • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de contracten via het FMIS-systeem • Communicatie met interne en externe partners • Aanvragen/follow-up/verwerken van alle facility gerelateerde documentatie en administratie

  • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Vaste Job

    Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

  • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

  • Privacy Praxis - IT Risk Officer / Information Security / Data Protection (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company information   Privacy Praxis is specialized leading provider of end to end Data Privacy and Information Security solutions.  Our core focus is offering Data Protection Officer (DPO) support in a flexible "as-a-service" model.  We help our customers fulfill their EU GDPR requirements in terms of appointing a DPO, without having to engage one or more internal resources. Then we customize the services to fit the particular needs of each organization, based on their business sector, their geographical exposure, the type and amount of personal data they access and their specific maturity level.    Our experience with Data Privacy goes back already more than 10 years before the new EU General Data Protection Regulation was published. Since the GDPR was published, in May 2016, we have been one of the first firms to invest in understanding the requirements and the impact the Regulation would have on medium and large organizations.  Today we serve a diverse portfolio of organizations from many different sectors and geographies.      Summary   In a global environment where collecting, processing and storing data is vital for businesses, Privacy Praxis partners with organizations, offering them end to end Data Protection solutions. Our offering is unique and it focuses on service delivery rather than consulting. Due to business growth, we expand further our team and we seek to engage a Data Protection specialist     Function Description  you execute security risk assessmentsin IT and business, scoping projects or legacy assets (applications, business solutions, 3rd-parties organization, processes...). Maintenance of identified risks in the risk registry database.  you setup processes and procedures for an end to end security management for assets and Third-parties.  you perform securityrisk quality assurancefrom the creation to the closure.  you deliver consulting on risk management to internal customers (IT and Business) : Proposition or validation of measures to mitigate risks. Creation of detailed or synthetic risk report, structured and formulated in line with bank and Information Security Risk Management best practices. Support in increasing risk control maturity by providing a valuable follow up and reporting. You report risks and overall risk posture to Information Security, IT or Business Management. Correlate risks across a portfolio of projects or activities; identify and propose transversal risk mitigating actions. Create risk dashboards and reports for a management audience, in line with the defined risk appetite for the company. Create one-pagers and synthetic risk reports for a management audience. you manage customer relationship, and are  the Single Point Of Contact for the risk management services you delivered. You customize services to meet customer needs or expectations while ensuring compliance with risk management methodologies and guidelines.  you contribute to definition and improvement of risk management methods and tools supporting those activities (risk identification guide, risk evaluation matrix, industrialization of risk monitoring and reporting framework and deliverables) taking into account your field experience as well as best practices coming from the BNP Paribas Group or other sources like regulators, Basel II, COBIT, ISO27000/31000 ... you contribute to writing  procedures and processes supporting risk management activities outlined above, for both an expert and non-expert audience. Experience on linking different ISMS processesis... ...

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

Zoek naar antwoorden van BASE GENK in sociale netwerken
Look for responds of BASE GENK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASE GENK. Laat een reactie achter voor BASE GENK. BASE GENK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASE GENK. Leave a respond for BASE GENK. BASE GENK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASE GENK op de google maps. Adres en contacten BASE GENK
Location of BASE GENK on the google maps. Address and contacts of BASE GENK

Andere gerelateerde bedrijven als come BASE GENK BASE GENK: RHB SPRL | Claire Fontaine | TUINEN DAVID | COOPMAN MARNIX | CHAUFFAGE YVES

Other related companies as BASE GENK: RHB SPRL | Claire Fontaine | TUINEN DAVID | COOPMAN MARNIX | CHAUFFAGE YVES

BASE GENK is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BASE GENK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03458740234. Het bedrijf BASE GENK bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 49; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 842,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Base Shops. Matériel de Télécommunication. Lijst met producten zijn Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: GSM, Accessoires GSM, GSM Car Kits, Business Solutions, Abonnements, Cartes Pré-Payées..
De hoofdactiviteit van BASE GENK is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASE GENK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASE GENK, openstaande posities, locatie van BASE GENK op de kaart.

BASE GENK is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BASE GENK, company assigned to the tax number BE03458740234. The company BASE GENK is located at the address: STATIONSTRAAT 49; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 842,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Base Shops. Matériel de Télécommunication. List of products are Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: GSM, Accessoires GSM, GSM Car Kits, Business Solutions, Abonnements, Cartes Pré-Payées..
The main activity of BASE GENK is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BASE GENK is not available. You also can look at reviews of BASE GENK, open positions, location of BASE GENK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASE GENK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASE GENK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASE GENK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASE GENK, employees, financial statistics.