BASE ETTERBEEK

Contactgegevens BASE ETTERBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASE ETTERBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASE ETTERBEEK

Regio (region): Etterbeek, België

Adres (address): RUE DES TONGRES 45; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27348074 (+32-27348074) 27348074 (+32-27348074)

Fax (fax): +32 (15) 124-65-79 +32 (15) 124-65-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASE ETTERBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASE ETTERBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASE ETTERBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASE ETTERBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASE ETTERBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASE ETTERBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASE ETTERBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASE ETTERBEEK
Products information BASE ETTERBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE04318695068
Ondernemingsnummer: 2591369628
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: Business Solutions, GSM Car Kits, GSM, Abonnements, Accessoires GSM, Cartes Pré-Payées.

Product categorie (product category): Base Shops. Matériel de Télécommunication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASE ETTERBEEK
(Get full report from official database of BE for BASE ETTERBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASE ETTERBEEK
Addition kinds of activities for BASE ETTERBEEK

14590202. Cyanietwinning | Cyanite mining
20410108. Gierstmeel | Millet flour
33120105. Kooltentresten, afgeleid van chemische herstelcokesovens | Coal tar crudes, derived from chemical recovery coke ovens
33120304. Platen, staal | Slabs, steel
34990200. Metalen huishoudelijke artikelen | Metal household articles
36440000. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
39990601. Kegels en rietsoorten, behalve edelmetaal | Canes and cane trimmings, except precious metal

Werken bij BASE ETTERBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASE ETTERBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASE ETTERBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASE ETTERBEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

  • Keukenoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bijeenbrengen van de grondstoffen. Dus de juiste stoffen / halffabricaten en deze controleren op kwaliteit, temperatuur, verpakking etc. Het afstellen of instellen van de machines en deze machines besturen. Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen. Nemen van monsters van zowel grondstoffen als eindproducten. Controleren van het eindproduct. Beheersen van het productieproces. Zorg dragen voor de voortgang van de machine. Verhelpen van eenvoudige storingen.

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

    Regio: TERHAGEN

    Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

    Type: Vaste Job

    Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

Zoek naar antwoorden van BASE ETTERBEEK in sociale netwerken
Look for responds of BASE ETTERBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASE ETTERBEEK. Laat een reactie achter voor BASE ETTERBEEK. BASE ETTERBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASE ETTERBEEK. Leave a respond for BASE ETTERBEEK. BASE ETTERBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASE ETTERBEEK op de google maps. Adres en contacten BASE ETTERBEEK
Location of BASE ETTERBEEK on the google maps. Address and contacts of BASE ETTERBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come BASE ETTERBEEK BASE ETTERBEEK: Consulting Pavot M. et Co SCS | JOSIANE | SOC. SECRETARIAAT GROEP S | Hubert L | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as BASE ETTERBEEK: Consulting Pavot M. et Co SCS | JOSIANE | SOC. SECRETARIAAT GROEP S | Hubert L | PHARMACIES DE GARDE

BASE ETTERBEEK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Etterbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is BASE ETTERBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04318695068. Het bedrijf BASE ETTERBEEK bevindt zich op het adres: RUE DES TONGRES 45; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Base Shops. Matériel de Télécommunication. Lijst met producten zijn Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: Business Solutions, GSM Car Kits, GSM, Abonnements, Accessoires GSM, Cartes Pré-Payées..
De hoofdactiviteit van BASE ETTERBEEK is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASE ETTERBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASE ETTERBEEK, openstaande posities, locatie van BASE ETTERBEEK op de kaart.

BASE ETTERBEEK is a company, that was registered 2017 in Etterbeek region, Belgium. Full name of company is BASE ETTERBEEK, company assigned to the tax number BE04318695068. The company BASE ETTERBEEK is located at the address: RUE DES TONGRES 45; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Base Shops. Matériel de Télécommunication. List of products are Produits: Téléphones Mobiles.. Produits: Business Solutions, GSM Car Kits, GSM, Abonnements, Accessoires GSM, Cartes Pré-Payées..
The main activity of BASE ETTERBEEK is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BASE ETTERBEEK is not available. You also can look at reviews of BASE ETTERBEEK, open positions, location of BASE ETTERBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASE ETTERBEEK, Etterbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASE ETTERBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASE ETTERBEEK, Etterbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASE ETTERBEEK, employees, financial statistics.