DIEDERIK VERSTAPPEN

Contactgegevens DIEDERIK VERSTAPPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIEDERIK VERSTAPPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIEDERIK VERSTAPPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP 6; 2230; HERSELT, België

Telefoon (phone): 14544498 (+32-14544498) 14544498 (+32-14544498)

Fax (fax): +32 (4) 443-37-70 +32 (4) 443-37-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIEDERIK VERSTAPPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIEDERIK VERSTAPPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIEDERIK VERSTAPPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIEDERIK VERSTAPPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIEDERIK VERSTAPPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIEDERIK VERSTAPPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIEDERIK VERSTAPPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIEDERIK VERSTAPPEN
Products information DIEDERIK VERSTAPPEN

BTW identificatienummer (tax): BE03350799560
Ondernemingsnummer: 5240173339
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 735,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits: Bicyclettes.

Product categorie (product category): Vélos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIEDERIK VERSTAPPEN
(Get full report from official database of BE for DIEDERIK VERSTAPPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIEDERIK VERSTAPPEN
Addition kinds of activities for DIEDERIK VERSTAPPEN

508510. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
13890106. Olie- en gasputten: bouw, reparatie en demontage | Oil and gas wells: building, repairing and dismantling
23530102. Chauffeurs hoeden en petten, doek | Chauffeurs' hats and caps, cloth
78120106. Film productie en distributie, televisie | Motion picture production and distribution, television
80110505. Ore, neus en keel specialist: arts / chirurg | Ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon

Werken bij DIEDERIK VERSTAPPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIEDERIK VERSTAPPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIEDERIK VERSTAPPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIEDERIK VERSTAPPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Kinrooi (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

Zoek naar antwoorden van DIEDERIK VERSTAPPEN in sociale netwerken
Look for responds of DIEDERIK VERSTAPPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIEDERIK VERSTAPPEN. Laat een reactie achter voor DIEDERIK VERSTAPPEN. DIEDERIK VERSTAPPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIEDERIK VERSTAPPEN. Leave a respond for DIEDERIK VERSTAPPEN. DIEDERIK VERSTAPPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIEDERIK VERSTAPPEN op de google maps. Adres en contacten DIEDERIK VERSTAPPEN
Location of DIEDERIK VERSTAPPEN on the google maps. Address and contacts of DIEDERIK VERSTAPPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DIEDERIK VERSTAPPEN DIEDERIK VERSTAPPEN: BOETIEK JOLLY | R. VANOVERSCHELDE | GARAGE JACKY | SUBDEALER MERCKX | VANDERPUTTEN

Other related companies as DIEDERIK VERSTAPPEN: BOETIEK JOLLY | R. VANOVERSCHELDE | GARAGE JACKY | SUBDEALER MERCKX | VANDERPUTTEN

DIEDERIK VERSTAPPEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIEDERIK VERSTAPPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03350799560. Het bedrijf DIEDERIK VERSTAPPEN bevindt zich op het adres: DORP 6; 2230; HERSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 735,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vélos. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes..
De hoofdactiviteit van DIEDERIK VERSTAPPEN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIEDERIK VERSTAPPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIEDERIK VERSTAPPEN, openstaande posities, locatie van DIEDERIK VERSTAPPEN op de kaart.

DIEDERIK VERSTAPPEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIEDERIK VERSTAPPEN, company assigned to the tax number BE03350799560. The company DIEDERIK VERSTAPPEN is located at the address: DORP 6; 2230; HERSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 735,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vélos. List of products are Produits: Bicyclettes..
The main activity of DIEDERIK VERSTAPPEN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIEDERIK VERSTAPPEN is not available. You also can look at reviews of DIEDERIK VERSTAPPEN, open positions, location of DIEDERIK VERSTAPPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIEDERIK VERSTAPPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIEDERIK VERSTAPPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIEDERIK VERSTAPPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIEDERIK VERSTAPPEN, employees, financial statistics.