Y'A PAS DE MIRACLES

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Y'A PAS DE MIRACLES
Private companiesFood Stores • Y'A PAS DE MIRACLES

Contactgegevens Y'A PAS DE MIRACLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Y'A PAS DE MIRACLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

Y'A PAS DE MIRACLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAUL DEJAER LAAN 20; 1060; BRUSSELS, België

Telefoon (phone): 485597923 (+32-485597923) 485597923 (+32-485597923)

Fax (fax): +32 (83) 153-69-43 +32 (83) 153-69-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Y'A PAS DE MIRACLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Y'A PAS DE MIRACLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Y'A PAS DE MIRACLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Y'A PAS DE MIRACLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Y'A PAS DE MIRACLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Y'A PAS DE MIRACLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Y'A PAS DE MIRACLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Y'A PAS DE MIRACLES
Products information Y'A PAS DE MIRACLES

BTW identificatienummer (tax): BE04934478759
Ondernemingsnummer: 3332397460
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Y'A PAS DE MIRACLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bars; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Y'A PAS DE MIRACLES
(Get full report from official database of BE for Y'A PAS DE MIRACLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor Y'A PAS DE MIRACLES
Addition kinds of activities for Y'A PAS DE MIRACLES

735904. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
34410000. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
35990300. Machine en ander werk winkel werk | Machine and other job shop work
51491104. Gist | Yeast
59999931. Lassen | Welding supplies
79991202. Paardensport | Riding stable

Werken bij Y'A PAS DE MIRACLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Y'A PAS DE MIRACLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Y'A PAS DE MIRACLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Y'A PAS DE MIRACLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

Zoek naar antwoorden van Y'A PAS DE MIRACLES in sociale netwerken
Look for responds of Y'A PAS DE MIRACLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor Y'A PAS DE MIRACLES. Laat een reactie achter voor Y'A PAS DE MIRACLES. Y'A PAS DE MIRACLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Y'A PAS DE MIRACLES. Leave a respond for Y'A PAS DE MIRACLES. Y'A PAS DE MIRACLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Y'A PAS DE MIRACLES op de google maps. Adres en contacten Y'A PAS DE MIRACLES
Location of Y'A PAS DE MIRACLES on the google maps. Address and contacts of Y'A PAS DE MIRACLES

Andere gerelateerde bedrijven als come Y'A PAS DE MIRACLES Y'A PAS DE MIRACLES: DECORATION BALLONS | Laserkaraoke | Amaducci S | SATELLITE INDUSTRIES EUROPE | ECOLE PRIM. COMMUNALE

Other related companies as Y'A PAS DE MIRACLES: DECORATION BALLONS | Laserkaraoke | Amaducci S | SATELLITE INDUSTRIES EUROPE | ECOLE PRIM. COMMUNALE

Y'A PAS DE MIRACLES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Y'A PAS DE MIRACLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04934478759. Het bedrijf Y'A PAS DE MIRACLES bevindt zich op het adres: PAUL DEJAER LAAN 20; 1060; BRUSSELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bars; Restaurants. Producten gemaakt in Y'A PAS DE MIRACLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Y'A PAS DE MIRACLES is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Y'A PAS DE MIRACLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Y'A PAS DE MIRACLES, openstaande posities, locatie van Y'A PAS DE MIRACLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Y'A PAS DE MIRACLES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Y'A PAS DE MIRACLES, company assigned to the tax number BE04934478759. The company Y'A PAS DE MIRACLES is located at the address: PAUL DEJAER LAAN 20; 1060; BRUSSELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bars; Restaurants. Products created in Y'A PAS DE MIRACLES were not found.
The main activity of Y'A PAS DE MIRACLES is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Y'A PAS DE MIRACLES is not available. You also can look at reviews of Y'A PAS DE MIRACLES, open positions, location of Y'A PAS DE MIRACLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Y'A PAS DE MIRACLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Y'A PAS DE MIRACLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Y'A PAS DE MIRACLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Y'A PAS DE MIRACLES, employees, financial statistics.