CAFة HOEGAARDEN

Contactgegevens CAFة HOEGAARDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAFة HOEGAARDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAFة HOEGAARDEN

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): SUIKERRUI 14; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32267880 32267880

Fax (fax): +32 (71) 373-17-92 +32 (71) 373-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAFة HOEGAARDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAFة HOEGAARDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAFة HOEGAARDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAFة HOEGAARDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAFة HOEGAARDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAFة HOEGAARDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAFة HOEGAARDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAFة HOEGAARDEN
Products information CAFة HOEGAARDEN

BTW identificatienummer (tax): BE01434509277
Ondernemingsnummer: 6671417236
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CAFة HOEGAARDEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bars; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAFة HOEGAARDEN
(Get full report from official database of BE for CAFة HOEGAARDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAFة HOEGAARDEN
Addition kinds of activities for CAFة HOEGAARDEN

07220301. Combineren van diensten | Combining services
23110203. Vesten: gemaakt van aangekochte materialen | Vests: made from purchased materials
23290100. Heren en jongens sportkleding en atletische kleding | Men's and boys' sportswear and athletic clothing
28420103. Ontvettend oplosmiddel | Degreasing solvent
36449904. Scrubbers voor catv systemen | Scrubbers for catv systems
42120402. Veilig bewegen, lokaal | Safe moving, local

Werken bij CAFة HOEGAARDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAFة HOEGAARDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAFة HOEGAARDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAFة HOEGAARDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • Magazijnier (WEBBEKOM)

    Regio: WEBBEKOM

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Diest zoeken wij medewerkers op de verzending Taken: - Het gemaakte glas vastzetten op de karren en klaarmaken voor verzending - Deze karren moeten dan ook verplaatst worden met de heftruck - Werken met een scanner en een laadlijst de nodig materialen bij elkaar halen

  • poethulp met dienstencheques (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: DE SCHRIJVER

    Type: Dienstenchequebaan

    instaan voor huishoudelijk taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, .......

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van CAFة HOEGAARDEN in sociale netwerken
Look for responds of CAFة HOEGAARDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAFة HOEGAARDEN. Laat een reactie achter voor CAFة HOEGAARDEN. CAFة HOEGAARDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAFة HOEGAARDEN. Leave a respond for CAFة HOEGAARDEN. CAFة HOEGAARDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAFة HOEGAARDEN op de google maps. Adres en contacten CAFة HOEGAARDEN
Location of CAFة HOEGAARDEN on the google maps. Address and contacts of CAFة HOEGAARDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CAFة HOEGAARDEN CAFة HOEGAARDEN: FAMILIEHOF-KIMBA | LA VILLA | GEORGES TIMMERMANS | SUPERETTE CHAMP PERDU | Elsevier Librico NV

Other related companies as CAFة HOEGAARDEN: FAMILIEHOF-KIMBA | LA VILLA | GEORGES TIMMERMANS | SUPERETTE CHAMP PERDU | Elsevier Librico NV

CAFة HOEGAARDEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is CAFة HOEGAARDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434509277. Het bedrijf CAFة HOEGAARDEN bevindt zich op het adres: SUIKERRUI 14; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 645,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bars; Restaurants. Producten gemaakt in CAFة HOEGAARDEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAFة HOEGAARDEN is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAFة HOEGAARDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAFة HOEGAARDEN, openstaande posities, locatie van CAFة HOEGAARDEN op de kaart.

CAFة HOEGAARDEN is a company, that was registered 2011 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is CAFة HOEGAARDEN, company assigned to the tax number BE01434509277. The company CAFة HOEGAARDEN is located at the address: SUIKERRUI 14; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 645,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bars; Restaurants. Products created in CAFة HOEGAARDEN were not found.
The main activity of CAFة HOEGAARDEN is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CAFة HOEGAARDEN is not available. You also can look at reviews of CAFة HOEGAARDEN, open positions, location of CAFة HOEGAARDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAFة HOEGAARDEN, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAFة HOEGAARDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAFة HOEGAARDEN, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAFة HOEGAARDEN, employees, financial statistics.