POISSONNERIE ANDR?

Contactgegevens POISSONNERIE ANDR?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POISSONNERIE ANDR?: address, phone, fax, email, website, opening hours

POISSONNERIE ANDR?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE OVIDE DIEU 16; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65667347 (+32-65667347) 65667347 (+32-65667347)

Fax (fax): +32 (51) 386-63-51 +32 (51) 386-63-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POISSONNERIE ANDR?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POISSONNERIE ANDR?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POISSONNERIE ANDR?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POISSONNERIE ANDR?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POISSONNERIE ANDR?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POISSONNERIE ANDR?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POISSONNERIE ANDR?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POISSONNERIE ANDR?
Products information POISSONNERIE ANDR?

BTW identificatienummer (tax): BE08674774169
Ondernemingsnummer: 1274108886
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in POISSONNERIE ANDR? zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vis and zeevruchten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POISSONNERIE ANDR?
(Get full report from official database of BE for POISSONNERIE ANDR?)

Aanvulling soorten activiteiten voor POISSONNERIE ANDR?
Addition kinds of activities for POISSONNERIE ANDR?

3599. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
12419902. Bituminous coal mining services, contract basis | Bituminous coal mining services, contract basis
23390306. Rijgewoonten: vrouwen, missen 'en junioren' | Riding habits: women's, misses', and juniors'
23899907. Begrafenissen | Burial garments
35650205. Etiketteringsmachines, industrieel | Labeling machines, industrial
39939907. Tekens, niet gemaakt in aangepaste teken schilderijen | Signs, not made in custom sign painting shops
63319900. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution

Werken bij POISSONNERIE ANDR?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POISSONNERIE ANDR?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POISSONNERIE ANDR?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POISSONNERIE ANDR?. Looking for open vacancies in other companies

  • Torenkraanmachinist (M/V) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar een torenkraanmachinist (m/v) Heb je geen hoogtevrees ? Heb je al ervaring als torenkraanmachinist ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! Wij zoeken dringend een torenkraanmachinist voor een werf in Beveren. Je Start om 7u00, tot +/- 17u. Je zal bovenaan in de kraan werken.

  • Winkelmedewerker interieur (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die een specialist is in het verkopen van interieurgerelateerde zaken zoals verf, vloerbekleding, gordijnen en noem maar op zijn wij op zoek naar een winkelmedewerker die de klanten op een deskundige maar vooral op een heel vriendelijke manier kan te woord staan. Je helpt de klanten bij het maken van hun keuzes en rond de verkoop af. Je zorgt ervoor dat de winkel net en presentabel is.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Technieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

  • Technisch tekenaar metaalsector (ervaring niet vereist) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken als technisch tekenaar? Wil jij diegene zijn dat plannen omzet in tekeningen op de computer? Heb je hier ervaring in? Zoveel te beter! Heb je hier geen ervaring in? Dan is het bedrijf bereid om dit aan te leren!Metaalindustrie Dit klein familiebedrijf is op zoek naar verschillende technische medewerkers. Matrijzenbouw is hun specialiteit. Ze bieden je hierbij graag een interne opleiding waar je de kneepjes van het vak leert. Bij dit bedrijf denken ze graag in functie van de medewerker. Zo werk je 39u per week maar kies je zelf wanneer je begint en wanneer je eindigt. Taken van de tekenaar Belangrijk voor deze job is dat je al een basis hebt in technische tekeningen en planlezen. Vervolgens staat volgend takenpakket jou te wachten: Vraag van de klant uitwerken Dit omzetten in een technische tekening met behulp van computerprogramma Dit gaat zowel om 2D-tekeningen als 3D-tekeningen Plan voor productie opmaken Werkplaatstekeningen opmaken ...

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

Zoek naar antwoorden van POISSONNERIE ANDR? in sociale netwerken
Look for responds of POISSONNERIE ANDR? in social networks

Lees alle opmerkingen voor POISSONNERIE ANDR?. Laat een reactie achter voor POISSONNERIE ANDR?. POISSONNERIE ANDR? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POISSONNERIE ANDR?. Leave a respond for POISSONNERIE ANDR?. POISSONNERIE ANDR? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POISSONNERIE ANDR? op de google maps. Adres en contacten POISSONNERIE ANDR?
Location of POISSONNERIE ANDR? on the google maps. Address and contacts of POISSONNERIE ANDR?

Andere gerelateerde bedrijven als come POISSONNERIE ANDR? POISSONNERIE ANDR?: KRUIKENBURG TERNAT | CHARLES RENIERS | C.I. NALUX | ART & DESIGN | CALORIA

Other related companies as POISSONNERIE ANDR?: KRUIKENBURG TERNAT | CHARLES RENIERS | C.I. NALUX | ART & DESIGN | CALORIA

POISSONNERIE ANDR? is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POISSONNERIE ANDR?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08674774169. Het bedrijf POISSONNERIE ANDR? bevindt zich op het adres: RUE OVIDE DIEU 16; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 430,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vis and zeevruchten. Producten gemaakt in POISSONNERIE ANDR? zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POISSONNERIE ANDR? is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POISSONNERIE ANDR? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POISSONNERIE ANDR?, openstaande posities, locatie van POISSONNERIE ANDR? op de kaart.

POISSONNERIE ANDR? is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is POISSONNERIE ANDR?, company assigned to the tax number BE08674774169. The company POISSONNERIE ANDR? is located at the address: RUE OVIDE DIEU 16; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 430,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vis and zeevruchten. Products created in POISSONNERIE ANDR? were not found.
The main activity of POISSONNERIE ANDR? is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of POISSONNERIE ANDR? is not available. You also can look at reviews of POISSONNERIE ANDR?, open positions, location of POISSONNERIE ANDR? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POISSONNERIE ANDR?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POISSONNERIE ANDR?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POISSONNERIE ANDR?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POISSONNERIE ANDR?, employees, financial statistics.