EURO SERVICES BRASSEUR

Contactgegevens EURO SERVICES BRASSEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO SERVICES BRASSEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO SERVICES BRASSEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BOUILLON 55; 5570; BEAURAING, België

Telefoon (phone): 82712369 (+32-82712369) 82712369 (+32-82712369)

Fax (fax): +32 (19) 632-66-26 +32 (19) 632-66-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO SERVICES BRASSEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO SERVICES BRASSEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO SERVICES BRASSEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO SERVICES BRASSEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO SERVICES BRASSEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO SERVICES BRASSEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO SERVICES BRASSEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO SERVICES BRASSEUR
Products information EURO SERVICES BRASSEUR

BTW identificatienummer (tax): BE09974182128
Ondernemingsnummer: 4897125244
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 825,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in EURO SERVICES BRASSEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO SERVICES BRASSEUR
(Get full report from official database of BE for EURO SERVICES BRASSEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO SERVICES BRASSEUR
Addition kinds of activities for EURO SERVICES BRASSEUR

28249900. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
35850200. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
36440203. Terminal boards | Terminal boards
38250227. Shunts, elektrisch | Shunts, electrical
50990801. Spelmachines, munteenheid | Game machines, coin-operated

Werken bij EURO SERVICES BRASSEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO SERVICES BRASSEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO SERVICES BRASSEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO SERVICES BRASSEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp regio Rillaar (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rillaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Studentenjob

    Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van EURO SERVICES BRASSEUR in sociale netwerken
Look for responds of EURO SERVICES BRASSEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO SERVICES BRASSEUR. Laat een reactie achter voor EURO SERVICES BRASSEUR. EURO SERVICES BRASSEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO SERVICES BRASSEUR. Leave a respond for EURO SERVICES BRASSEUR. EURO SERVICES BRASSEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO SERVICES BRASSEUR op de google maps. Adres en contacten EURO SERVICES BRASSEUR
Location of EURO SERVICES BRASSEUR on the google maps. Address and contacts of EURO SERVICES BRASSEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO SERVICES BRASSEUR EURO SERVICES BRASSEUR: TOTAL | RIJSCHOOL ERASMUS | BERTRAND FERAINE | Tilkin-Lambrecht | ROBERT DE TOLLENAERE

Other related companies as EURO SERVICES BRASSEUR: TOTAL | RIJSCHOOL ERASMUS | BERTRAND FERAINE | Tilkin-Lambrecht | ROBERT DE TOLLENAERE

EURO SERVICES BRASSEUR is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO SERVICES BRASSEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09974182128. Het bedrijf EURO SERVICES BRASSEUR bevindt zich op het adres: RUE DE BOUILLON 55; 5570; BEAURAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 825,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in EURO SERVICES BRASSEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO SERVICES BRASSEUR is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO SERVICES BRASSEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO SERVICES BRASSEUR, openstaande posities, locatie van EURO SERVICES BRASSEUR op de kaart.

EURO SERVICES BRASSEUR is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO SERVICES BRASSEUR, company assigned to the tax number BE09974182128. The company EURO SERVICES BRASSEUR is located at the address: RUE DE BOUILLON 55; 5570; BEAURAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 825,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in EURO SERVICES BRASSEUR were not found.
The main activity of EURO SERVICES BRASSEUR is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO SERVICES BRASSEUR is not available. You also can look at reviews of EURO SERVICES BRASSEUR, open positions, location of EURO SERVICES BRASSEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO SERVICES BRASSEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO SERVICES BRASSEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO SERVICES BRASSEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO SERVICES BRASSEUR, employees, financial statistics.