WILFRED SCHROEDER

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • WILFRED SCHROEDER
Private companiesTransportation Services • WILFRED SCHROEDER

Contactgegevens WILFRED SCHROEDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILFRED SCHROEDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILFRED SCHROEDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WITTENHOF 4; 4770; AMEL/AMBLEVE, België

Telefoon (phone): 80349149 (+32-80349149) 80349149 (+32-80349149)

Fax (fax): +32 (50) 322-44-55 +32 (50) 322-44-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILFRED SCHROEDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILFRED SCHROEDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILFRED SCHROEDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILFRED SCHROEDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILFRED SCHROEDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILFRED SCHROEDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILFRED SCHROEDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILFRED SCHROEDER
Products information WILFRED SCHROEDER

BTW identificatienummer (tax): BE06533813476
Ondernemingsnummer: 8841766357
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in WILFRED SCHROEDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILFRED SCHROEDER
(Get full report from official database of BE for WILFRED SCHROEDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILFRED SCHROEDER
Addition kinds of activities for WILFRED SCHROEDER

354104. draaibanken | Lathes
506304. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
35230111. Hulling machines, landbouw | Hulling machinery, agricultural
48320100. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format

Werken bij WILFRED SCHROEDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILFRED SCHROEDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILFRED SCHROEDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILFRED SCHROEDER. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

Zoek naar antwoorden van WILFRED SCHROEDER in sociale netwerken
Look for responds of WILFRED SCHROEDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILFRED SCHROEDER. Laat een reactie achter voor WILFRED SCHROEDER. WILFRED SCHROEDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILFRED SCHROEDER. Leave a respond for WILFRED SCHROEDER. WILFRED SCHROEDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILFRED SCHROEDER op de google maps. Adres en contacten WILFRED SCHROEDER
Location of WILFRED SCHROEDER on the google maps. Address and contacts of WILFRED SCHROEDER

Andere gerelateerde bedrijven als come WILFRED SCHROEDER WILFRED SCHROEDER: Lewal | ANDLEIE GARAGE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Ruyterhof | CLEOPATRA PITTA

Other related companies as WILFRED SCHROEDER: Lewal | ANDLEIE GARAGE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | Ruyterhof | CLEOPATRA PITTA

WILFRED SCHROEDER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILFRED SCHROEDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06533813476. Het bedrijf WILFRED SCHROEDER bevindt zich op het adres: WITTENHOF 4; 4770; AMEL/AMBLEVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 313,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in WILFRED SCHROEDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILFRED SCHROEDER is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILFRED SCHROEDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILFRED SCHROEDER, openstaande posities, locatie van WILFRED SCHROEDER op de kaart.

WILFRED SCHROEDER is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILFRED SCHROEDER, company assigned to the tax number BE06533813476. The company WILFRED SCHROEDER is located at the address: WITTENHOF 4; 4770; AMEL/AMBLEVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 313,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in WILFRED SCHROEDER were not found.
The main activity of WILFRED SCHROEDER is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILFRED SCHROEDER is not available. You also can look at reviews of WILFRED SCHROEDER, open positions, location of WILFRED SCHROEDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILFRED SCHROEDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILFRED SCHROEDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILFRED SCHROEDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILFRED SCHROEDER, employees, financial statistics.