VANNIJVEL SERVICE-BURO

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • VANNIJVEL SERVICE-BURO
Private companiesTextile Mill Products • VANNIJVEL SERVICE-BURO

Contactgegevens VANNIJVEL SERVICE-BURO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANNIJVEL SERVICE-BURO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANNIJVEL SERVICE-BURO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOOFSE STEENWEG 207; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 25324378 (+32-25324378) 25324378 (+32-25324378)

Fax (fax): +32 (4) 182-99-11 +32 (4) 182-99-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANNIJVEL SERVICE-BURO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANNIJVEL SERVICE-BURO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANNIJVEL SERVICE-BURO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANNIJVEL SERVICE-BURO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANNIJVEL SERVICE-BURO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANNIJVEL SERVICE-BURO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANNIJVEL SERVICE-BURO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANNIJVEL SERVICE-BURO
Products information VANNIJVEL SERVICE-BURO

BTW identificatienummer (tax): BE09709686279
Ondernemingsnummer: 5112731933
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in VANNIJVEL SERVICE-BURO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANNIJVEL SERVICE-BURO
(Get full report from official database of BE for VANNIJVEL SERVICE-BURO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANNIJVEL SERVICE-BURO
Addition kinds of activities for VANNIJVEL SERVICE-BURO

7375. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
02130000. Hogs | Hogs
25429901. Palletrekken: behalve hout | Pallet racks: except wood
26210402. Boek papier | Book paper
27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
28191007. hydrosulfieten | Hydrosulfites
31729905. Horlogebanden, behalve metaal | Watch straps, except metal
41110403. Metro operatie | Subway operation
50880304. Vliegtuiguitrusting en -benodigdheden, nec | Aircraft equipment and supplies, nec

Werken bij VANNIJVEL SERVICE-BURO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANNIJVEL SERVICE-BURO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANNIJVEL SERVICE-BURO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANNIJVEL SERVICE-BURO. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een monteur.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OSTERIA MICHELE

    Type: Studentenjob

    Zaalmedewerker gevraagd, bij voorkeur met ervaring

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

Zoek naar antwoorden van VANNIJVEL SERVICE-BURO in sociale netwerken
Look for responds of VANNIJVEL SERVICE-BURO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANNIJVEL SERVICE-BURO. Laat een reactie achter voor VANNIJVEL SERVICE-BURO. VANNIJVEL SERVICE-BURO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANNIJVEL SERVICE-BURO. Leave a respond for VANNIJVEL SERVICE-BURO. VANNIJVEL SERVICE-BURO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANNIJVEL SERVICE-BURO op de google maps. Adres en contacten VANNIJVEL SERVICE-BURO
Location of VANNIJVEL SERVICE-BURO on the google maps. Address and contacts of VANNIJVEL SERVICE-BURO

Andere gerelateerde bedrijven als come VANNIJVEL SERVICE-BURO VANNIJVEL SERVICE-BURO: JACOBS | Fiduciaire Mouscronnoise SPRL | STUDIO QUADRA CONCEPT | BUREAU SHEID | TORDOIR

Other related companies as VANNIJVEL SERVICE-BURO: JACOBS | Fiduciaire Mouscronnoise SPRL | STUDIO QUADRA CONCEPT | BUREAU SHEID | TORDOIR

VANNIJVEL SERVICE-BURO is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANNIJVEL SERVICE-BURO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09709686279. Het bedrijf VANNIJVEL SERVICE-BURO bevindt zich op het adres: NINOOFSE STEENWEG 207; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in VANNIJVEL SERVICE-BURO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANNIJVEL SERVICE-BURO is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANNIJVEL SERVICE-BURO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANNIJVEL SERVICE-BURO, openstaande posities, locatie van VANNIJVEL SERVICE-BURO op de kaart.

VANNIJVEL SERVICE-BURO is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANNIJVEL SERVICE-BURO, company assigned to the tax number BE09709686279. The company VANNIJVEL SERVICE-BURO is located at the address: NINOOFSE STEENWEG 207; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in VANNIJVEL SERVICE-BURO were not found.
The main activity of VANNIJVEL SERVICE-BURO is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANNIJVEL SERVICE-BURO is not available. You also can look at reviews of VANNIJVEL SERVICE-BURO, open positions, location of VANNIJVEL SERVICE-BURO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANNIJVEL SERVICE-BURO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANNIJVEL SERVICE-BURO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANNIJVEL SERVICE-BURO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANNIJVEL SERVICE-BURO, employees, financial statistics.