SOCIALIST. MUTUALITEIT

Contactgegevens SOCIALIST. MUTUALITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIALIST. MUTUALITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIALIST. MUTUALITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTSTRAAT 37; 2547; LINT, België

Telefoon (phone): 34552363 (+32-34552363) 34552363 (+32-34552363)

Fax (fax): +32 (14) 757-59-14 +32 (14) 757-59-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIALIST. MUTUALITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIALIST. MUTUALITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIALIST. MUTUALITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIALIST. MUTUALITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIALIST. MUTUALITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIALIST. MUTUALITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIALIST. MUTUALITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIALIST. MUTUALITEIT
Products information SOCIALIST. MUTUALITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE02683654785
Ondernemingsnummer: 5428863525
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 508,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in SOCIALIST. MUTUALITEIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIALIST. MUTUALITEIT
(Get full report from official database of BE for SOCIALIST. MUTUALITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIALIST. MUTUALITEIT
Addition kinds of activities for SOCIALIST. MUTUALITEIT

507201. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
23699901. Hoofddeksels: meisjes-, kinder- en zuigelingen | Headwear: girls', children's, and infants'
27960201. Gravure op koper, staal, hout of rubber: drukplaten | Engraving on copper, steel, wood, or rubber: printing plates
48130101. Gegevens telefooncommunicatie | Data telephone communications
51420000. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction
81110000. Legale diensten | Legal services

Werken bij SOCIALIST. MUTUALITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIALIST. MUTUALITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIALIST. MUTUALITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIALIST. MUTUALITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • BEKSTER ATELIER M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zoeken we een bekister op atelier. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: Een eenvoudig bouwkundig plan lezen. Eenvoudige constructies op de werf uitzetten. Vakrekenen. Betonwapening plaatsen volgens plan. Houten bekisting maken voor betonconstructies Ijzervlechten Metalen staven tot wapening knippen buigen en verbinden. Rechte trappen bekisten en wapenen Stortklaar beton verwerken Systeembekisting monteren en demonteren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp regio Olen? Kies voor Domestic Services! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

Zoek naar antwoorden van SOCIALIST. MUTUALITEIT in sociale netwerken
Look for responds of SOCIALIST. MUTUALITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIALIST. MUTUALITEIT. Laat een reactie achter voor SOCIALIST. MUTUALITEIT. SOCIALIST. MUTUALITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIALIST. MUTUALITEIT. Leave a respond for SOCIALIST. MUTUALITEIT. SOCIALIST. MUTUALITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIALIST. MUTUALITEIT op de google maps. Adres en contacten SOCIALIST. MUTUALITEIT
Location of SOCIALIST. MUTUALITEIT on the google maps. Address and contacts of SOCIALIST. MUTUALITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIALIST. MUTUALITEIT SOCIALIST. MUTUALITEIT: Eddy | T.R.S. COLD WATER FISH | COIFFURE PAULETTE | Derweduwen M | JOHAN VOLCKERIJCK

Other related companies as SOCIALIST. MUTUALITEIT: Eddy | T.R.S. COLD WATER FISH | COIFFURE PAULETTE | Derweduwen M | JOHAN VOLCKERIJCK

SOCIALIST. MUTUALITEIT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIALIST. MUTUALITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02683654785. Het bedrijf SOCIALIST. MUTUALITEIT bevindt zich op het adres: KONING ALBERTSTRAAT 37; 2547; LINT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 508,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in SOCIALIST. MUTUALITEIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOCIALIST. MUTUALITEIT is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIALIST. MUTUALITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIALIST. MUTUALITEIT, openstaande posities, locatie van SOCIALIST. MUTUALITEIT op de kaart.

SOCIALIST. MUTUALITEIT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIALIST. MUTUALITEIT, company assigned to the tax number BE02683654785. The company SOCIALIST. MUTUALITEIT is located at the address: KONING ALBERTSTRAAT 37; 2547; LINT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 508,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in SOCIALIST. MUTUALITEIT were not found.
The main activity of SOCIALIST. MUTUALITEIT is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIALIST. MUTUALITEIT is not available. You also can look at reviews of SOCIALIST. MUTUALITEIT, open positions, location of SOCIALIST. MUTUALITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIALIST. MUTUALITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIALIST. MUTUALITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIALIST. MUTUALITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIALIST. MUTUALITEIT, employees, financial statistics.