FED.UNION MUT.VERVIETOISE

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • FED.UNION MUT.VERVIETOISE
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • FED.UNION MUT.VERVIETOISE

Contactgegevens FED.UNION MUT.VERVIETOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FED.UNION MUT.VERVIETOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FED.UNION MUT.VERVIETOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONT SAINT-LAURENT 25B1-2; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87313921 (+32-87313921) 87313921 (+32-87313921)

Fax (fax): +32 (3) 976-93-34 +32 (3) 976-93-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FED.UNION MUT.VERVIETOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FED.UNION MUT.VERVIETOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FED.UNION MUT.VERVIETOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FED.UNION MUT.VERVIETOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FED.UNION MUT.VERVIETOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FED.UNION MUT.VERVIETOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FED.UNION MUT.VERVIETOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FED.UNION MUT.VERVIETOISE
Products information FED.UNION MUT.VERVIETOISE

BTW identificatienummer (tax): BE04805664062
Ondernemingsnummer: 7829925537
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FED.UNION MUT.VERVIETOISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verplichte sociale verzekeringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FED.UNION MUT.VERVIETOISE
(Get full report from official database of BE for FED.UNION MUT.VERVIETOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FED.UNION MUT.VERVIETOISE
Addition kinds of activities for FED.UNION MUT.VERVIETOISE

20330312. Olijven: verpakt in blikjes, potten, enz. | Olives: packaged in cans, jars, etc.
28160202. IJzeroxide pigmenten (ochers, siennas, umbers) | Iron oxide pigments (ochers, siennas, umbers)
39999933. Tinten, lamp of kaars | Shades, lamp or candle
50630403. Verlichtingsinrichtingen, commercieel en industrieel | Lighting fixtures, commercial and industrial
50850703. Kabel, behalve draad | Rope, except wire rope
82990401. Autoroute instructie | Automobile driving instruction

Werken bij FED.UNION MUT.VERVIETOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FED.UNION MUT.VERVIETOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FED.UNION MUT.VERVIETOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FED.UNION MUT.VERVIETOISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van FED.UNION MUT.VERVIETOISE in sociale netwerken
Look for responds of FED.UNION MUT.VERVIETOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FED.UNION MUT.VERVIETOISE. Laat een reactie achter voor FED.UNION MUT.VERVIETOISE. FED.UNION MUT.VERVIETOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FED.UNION MUT.VERVIETOISE. Leave a respond for FED.UNION MUT.VERVIETOISE. FED.UNION MUT.VERVIETOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FED.UNION MUT.VERVIETOISE op de google maps. Adres en contacten FED.UNION MUT.VERVIETOISE
Location of FED.UNION MUT.VERVIETOISE on the google maps. Address and contacts of FED.UNION MUT.VERVIETOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come FED.UNION MUT.VERVIETOISE FED.UNION MUT.VERVIETOISE: Haspeslagh K | Ghielens | GERARD DESCHEPPER | MARCO BVBA | BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE

Other related companies as FED.UNION MUT.VERVIETOISE: Haspeslagh K | Ghielens | GERARD DESCHEPPER | MARCO BVBA | BAKKERIJ VAN DE KERKHOVE

FED.UNION MUT.VERVIETOISE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FED.UNION MUT.VERVIETOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04805664062. Het bedrijf FED.UNION MUT.VERVIETOISE bevindt zich op het adres: PONT SAINT-LAURENT 25B1-2; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verplichte sociale verzekeringen. Producten gemaakt in FED.UNION MUT.VERVIETOISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FED.UNION MUT.VERVIETOISE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FED.UNION MUT.VERVIETOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FED.UNION MUT.VERVIETOISE, openstaande posities, locatie van FED.UNION MUT.VERVIETOISE op de kaart.

FED.UNION MUT.VERVIETOISE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FED.UNION MUT.VERVIETOISE, company assigned to the tax number BE04805664062. The company FED.UNION MUT.VERVIETOISE is located at the address: PONT SAINT-LAURENT 25B1-2; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verplichte sociale verzekeringen. Products created in FED.UNION MUT.VERVIETOISE were not found.
The main activity of FED.UNION MUT.VERVIETOISE is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FED.UNION MUT.VERVIETOISE is not available. You also can look at reviews of FED.UNION MUT.VERVIETOISE, open positions, location of FED.UNION MUT.VERVIETOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FED.UNION MUT.VERVIETOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FED.UNION MUT.VERVIETOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FED.UNION MUT.VERVIETOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FED.UNION MUT.VERVIETOISE, employees, financial statistics.