ZECOBI

Contactgegevens ZECOBI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZECOBI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZECOBI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRANDSTEE 1; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14540336 (+32-14540336) 14540336 (+32-14540336)

Fax (fax): +32 (55) 991-40-87 +32 (55) 991-40-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZECOBI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZECOBI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZECOBI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZECOBI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZECOBI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZECOBI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZECOBI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZECOBI
Products information ZECOBI

BTW identificatienummer (tax): BE01911865234
Ondernemingsnummer: 8618743896
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ZECOBI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZECOBI
(Get full report from official database of BE for ZECOBI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZECOBI
Addition kinds of activities for ZECOBI

356899. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
518299. Wijn en gedistilleerde dranken, nec | Wine and distilled beverages, nec
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
25410301. Tellers of toonbanken, hout | Counters or counter display cases, wood
34440508. Wasserette, plaatmetaal | Laundry hampers, sheet metal
39150103. Juweelvoorbereiding: instrumenten, gereedschap, horloges en juwelen | Jewel preparing: instruments, tools, watches, and jewelry
50850600. Industriële gereedschappen | Industrial tools
56320102. bontwerkers | Furriers
73740102. Computer grafische dienst | Computer graphics service
83619904. Rehabilitatiecentrum, residentieel: incidentele gezondheidszorg | Rehabilitation center, residential: health care incidental

Werken bij ZECOBI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZECOBI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZECOBI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZECOBI. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

  • Technisch Ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672952-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als ontwerper? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een gedreven Technisch Ontwerper. Als Ontwerper voer je als lid van het projectteam het tekenwerk en eventueel rekenwerk uit voor nieuwe installaties, productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: het maken van layout modellen in 3D van compleet nieuwe installaties (Greenfield) of van bestaande installaties die worden omgebouwd het uitdetailleren van specifieke installaties in 3D het maken van isometrische tekeningen van de procesleidingen en/of utiliteitsleidingen het maken van de staalplannen en het uitdetailleren van mechanische componenten je krijgt ondersteuning van de projectingenieurs en werkt hun berekeningen en ideeën uit tot bruikbare ontwerpen je speelt vlot in op veranderingen in projecten en planning je neemt initiatief ter verbetering van bestaande werkwijzen Op langere termijn is er ook de mogelijkheid om verder door te groeien naar de functie Project Engineer.

  • ICT Consulting Group (ICTCG) - Développeurs / Consultants Java (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Votre profil De 3 à 15 ans d'expérience professionnelle en développement orienté objet avec une connaissance du coeur de la technologie Java Avoir de bonnes notions des technologies et des architectures web (partie graphique : HTML / CSS / JavaScript, XML / JSON, Web Services, Bases de données / Transactions, Multithreading) Connaissance de l'anglais Attrait pour le changement, le contact client et le travail en équipe   Capacité à travailler de manière autonome Nous vous offrons Un emploi stable, indépendamment d'une mission client Une rémunération dynamique, sur mesure et directement liée à vos performances, avec un bonus versé en bitcoin, ou crypto-monnaie La meilleure voie pour maintenir à jour vos connaissances et utiliser les technologies de pointe Un rôle important au sein d'une équipe de projets créative, dans les différents départements de multiples clients de renom pour livrer et soutenir de nouveaux produits et de nouvelles solutions (y compris la documentation et des modes d'emploi techniques) Une collaboration avec d'autres développeurs, analystes techniques, chefs de projets et utilisateurs Une diversité de rôles (de l'architecture au testing notamment), avec une participation au cycle de développement complet et une intervention à chaque étape du processus Un processus de recrutement clair, rapide et transparent organisé comme suit : Vous remplissez un formulaire (5 minutes). Vous recevez notre feedback dans les 8 jours. Si vous correspondez au profil recherché, un entretien téléphonique de 30 à 60 minutes avec notre CEO permettra d'aborder avec vous aussi bien les aspects techniques que généraux du poste   Si l'entretien est positif et si la philosophie d'ICTCG colle à la vôtre, vous serez convié à une interview en face à face Si la correspondance se confirme, nous vous ferons une proposition concrète   Vous n'êtes pas mis en compétition avec d'autres candidats Pour postuler, envoyez directement votre candidature via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van ZECOBI in sociale netwerken
Look for responds of ZECOBI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZECOBI. Laat een reactie achter voor ZECOBI. ZECOBI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZECOBI. Leave a respond for ZECOBI. ZECOBI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZECOBI op de google maps. Adres en contacten ZECOBI
Location of ZECOBI on the google maps. Address and contacts of ZECOBI

Andere gerelateerde bedrijven als come ZECOBI ZECOBI: Vranckx J-P BVBA | Abeel-Vandaele BVBA | BINNENKOERKE ('T) | AGNES RUPP | VCLB CENTRUM

Other related companies as ZECOBI: Vranckx J-P BVBA | Abeel-Vandaele BVBA | BINNENKOERKE ('T) | AGNES RUPP | VCLB CENTRUM

ZECOBI is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZECOBI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01911865234. Het bedrijf ZECOBI bevindt zich op het adres: BRANDSTEE 1; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 104,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in ZECOBI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZECOBI is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZECOBI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZECOBI, openstaande posities, locatie van ZECOBI op de kaart.

ZECOBI is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZECOBI, company assigned to the tax number BE01911865234. The company ZECOBI is located at the address: BRANDSTEE 1; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 104,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Varkenskwekers. Products created in ZECOBI were not found.
The main activity of ZECOBI is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZECOBI is not available. You also can look at reviews of ZECOBI, open positions, location of ZECOBI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZECOBI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZECOBI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZECOBI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZECOBI, employees, financial statistics.