DIANE DEKEYSER

Contactgegevens DIANE DEKEYSER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIANE DEKEYSER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIANE DEKEYSER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEDESTRAAT 16; 9180; MOERBEKE, België

Telefoon (phone): 93468946 (+32-93468946) 93468946 (+32-93468946)

Fax (fax): +32 (61) 216-27-72 +32 (61) 216-27-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIANE DEKEYSER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIANE DEKEYSER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIANE DEKEYSER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIANE DEKEYSER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIANE DEKEYSER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIANE DEKEYSER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIANE DEKEYSER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIANE DEKEYSER
Products information DIANE DEKEYSER

BTW identificatienummer (tax): BE05612884521
Ondernemingsnummer: 6742004394
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 678,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in DIANE DEKEYSER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIANE DEKEYSER
(Get full report from official database of BE for DIANE DEKEYSER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIANE DEKEYSER
Addition kinds of activities for DIANE DEKEYSER

229906. Schuren en carboniseren van textielvezels | Scouring and carbonizing of textile fibers
233902. Vrouwen en missen 'culottes, knickers en shorts | Women's and misses' culottes, knickers and shorts
343399. Verwarmingsapparatuur, met uitzondering van elektrisch, nec | Heating equipment, except electric, nec
792999. Entertainers en entertainment groepen, nec | Entertainers and entertainment groups, nec
23940201. Doek, druppel (stof): gemaakt van aangekochte materialen | Cloth, drop (fabric): made from purchased materials
24210000. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
24930301. Bagasse bord | Bagasse board
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures
38429922. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
89990702. Geofysische consultant | Geophysical consultant

Werken bij DIANE DEKEYSER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIANE DEKEYSER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIANE DEKEYSER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIANE DEKEYSER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Marketing (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je maakt brochures op met de producten - je verzorgt de lay-out - je zorgt dat de informatie correct is die in de brochure komt Bedrijfsprofiel: Je werkt voor een sterk groeiend bedrijf, je bent verantwoordelijk voor de marketing van een kmo.

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Proximus

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van DIANE DEKEYSER in sociale netwerken
Look for responds of DIANE DEKEYSER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIANE DEKEYSER. Laat een reactie achter voor DIANE DEKEYSER. DIANE DEKEYSER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIANE DEKEYSER. Leave a respond for DIANE DEKEYSER. DIANE DEKEYSER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIANE DEKEYSER op de google maps. Adres en contacten DIANE DEKEYSER
Location of DIANE DEKEYSER on the google maps. Address and contacts of DIANE DEKEYSER

Andere gerelateerde bedrijven als come DIANE DEKEYSER DIANE DEKEYSER: FLBOSCH REXROTH NV | DANEELS MARCEL | TENNISCENTRUM DEN BRUUL | JONA SCREEN | DESLOOVER

Other related companies as DIANE DEKEYSER: FLBOSCH REXROTH NV | DANEELS MARCEL | TENNISCENTRUM DEN BRUUL | JONA SCREEN | DESLOOVER

DIANE DEKEYSER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIANE DEKEYSER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05612884521. Het bedrijf DIANE DEKEYSER bevindt zich op het adres: LEDESTRAAT 16; 9180; MOERBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 678,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in DIANE DEKEYSER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIANE DEKEYSER is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIANE DEKEYSER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIANE DEKEYSER, openstaande posities, locatie van DIANE DEKEYSER op de kaart.

DIANE DEKEYSER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIANE DEKEYSER, company assigned to the tax number BE05612884521. The company DIANE DEKEYSER is located at the address: LEDESTRAAT 16; 9180; MOERBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 678,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Varkenskwekers. Products created in DIANE DEKEYSER were not found.
The main activity of DIANE DEKEYSER is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DIANE DEKEYSER is not available. You also can look at reviews of DIANE DEKEYSER, open positions, location of DIANE DEKEYSER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIANE DEKEYSER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIANE DEKEYSER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIANE DEKEYSER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIANE DEKEYSER, employees, financial statistics.