SIMONA BEEUWSAERT

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • SIMONA BEEUWSAERT
Private companiesTransportation by Air • SIMONA BEEUWSAERT

Contactgegevens SIMONA BEEUWSAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIMONA BEEUWSAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIMONA BEEUWSAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 11; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51488555 (+32-51488555) 51488555 (+32-51488555)

Fax (fax): +32 (56) 181-16-33 +32 (56) 181-16-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIMONA BEEUWSAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIMONA BEEUWSAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIMONA BEEUWSAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIMONA BEEUWSAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIMONA BEEUWSAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIMONA BEEUWSAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIMONA BEEUWSAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIMONA BEEUWSAERT
Products information SIMONA BEEUWSAERT

BTW identificatienummer (tax): BE07213317871
Ondernemingsnummer: 6456085205
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in SIMONA BEEUWSAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIMONA BEEUWSAERT
(Get full report from official database of BE for SIMONA BEEUWSAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIMONA BEEUWSAERT
Addition kinds of activities for SIMONA BEEUWSAERT

131102. Gas en koolwaterstof vloeibaarmaking uit kolen | Gas and hydrocarbon liquefaction from coal
553101. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
24991404. Politieagents clubs, hout | Policemen's clubs, wood
25110110. Waterbed frames: hout | Waterbed frames: wood
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
38250235. Tachometergeneratoren | Tachometer generators
72120101. Afhaalstation, was- en droogreiniging | Pickup station, laundry and drycleaning

Werken bij SIMONA BEEUWSAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIMONA BEEUWSAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIMONA BEEUWSAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIMONA BEEUWSAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • JUNIOR SALES REPRESENTATIVE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AS4

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: Uitbouwen van je eigen portefeuille door actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Via cold calling potentiële klanten benaderen. Informeren en adviseren van prospecten op een professionele manier. Onderhouden van relaties met nieuwe klanten door aan cross selling te doen. Opmaken en nauw opvolgen van offertes. Signaleren van marktinformatie. Uitdragen van het kwaliteitsmerk AS4. Als Junior Sales Representative ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding van het AS4 klantenbestand en ga je proactief op zoek naar nieuwe klanten. In een beginfase zorg je tevens voor de administratieve ondersteuning van het sales team.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

  • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van SIMONA BEEUWSAERT in sociale netwerken
Look for responds of SIMONA BEEUWSAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIMONA BEEUWSAERT. Laat een reactie achter voor SIMONA BEEUWSAERT. SIMONA BEEUWSAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIMONA BEEUWSAERT. Leave a respond for SIMONA BEEUWSAERT. SIMONA BEEUWSAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIMONA BEEUWSAERT op de google maps. Adres en contacten SIMONA BEEUWSAERT
Location of SIMONA BEEUWSAERT on the google maps. Address and contacts of SIMONA BEEUWSAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come SIMONA BEEUWSAERT SIMONA BEEUWSAERT: Logo Oostende-Ieper-Veurne Diksmuide VZW | SIRIUS COMMUNICATIONS | KRISTELIJK ZIEKENFONDS | DBM-De Bruecker | FRANCIS MARECHAL

Other related companies as SIMONA BEEUWSAERT: Logo Oostende-Ieper-Veurne Diksmuide VZW | SIRIUS COMMUNICATIONS | KRISTELIJK ZIEKENFONDS | DBM-De Bruecker | FRANCIS MARECHAL

SIMONA BEEUWSAERT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SIMONA BEEUWSAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07213317871. Het bedrijf SIMONA BEEUWSAERT bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 11; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in SIMONA BEEUWSAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIMONA BEEUWSAERT is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIMONA BEEUWSAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIMONA BEEUWSAERT, openstaande posities, locatie van SIMONA BEEUWSAERT op de kaart.

SIMONA BEEUWSAERT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SIMONA BEEUWSAERT, company assigned to the tax number BE07213317871. The company SIMONA BEEUWSAERT is located at the address: HOOGSTRAAT 11; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 277,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kapsalons. Products created in SIMONA BEEUWSAERT were not found.
The main activity of SIMONA BEEUWSAERT is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SIMONA BEEUWSAERT is not available. You also can look at reviews of SIMONA BEEUWSAERT, open positions, location of SIMONA BEEUWSAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIMONA BEEUWSAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIMONA BEEUWSAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIMONA BEEUWSAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIMONA BEEUWSAERT, employees, financial statistics.