KELDER OUD BRUGGE

Contactgegevens KELDER OUD BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KELDER OUD BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KELDER OUD BRUGGE

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): KUIPERSSTRAAT 33; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50335402 (+32-50335402) 50335402 (+32-50335402)

Fax (fax): +32 (59) 112-58-86 +32 (59) 112-58-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KELDER OUD BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KELDER OUD BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KELDER OUD BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KELDER OUD BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KELDER OUD BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KELDER OUD BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KELDER OUD BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KELDER OUD BRUGGE
Products information KELDER OUD BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE01390014648
Ondernemingsnummer: 7380584716
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Type de Cuisine: Tavernes.. Types de Bars: Karaoké.

Product categorie (product category): Bars. Restaurants. Cafés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KELDER OUD BRUGGE
(Get full report from official database of BE for KELDER OUD BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KELDER OUD BRUGGE
Addition kinds of activities for KELDER OUD BRUGGE

208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
02419901. Zweepvarkensvervangende boerderij | Dairy heifer replacement farm
13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
20139912. Gehakt vlees, uit gekocht vlees | Potted meats, from purchased meat
24910104. Palen en poolarms, behandeld hout | Poles and pole crossarms, treated wood
27599908. Modeplaten: drukwerk, NSK | Fashion plates: printing, nsk
35990000. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
50850602. Elektrische gereedschappen | Electric tools

Werken bij KELDER OUD BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KELDER OUD BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KELDER OUD BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KELDER OUD BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • buitenschrijnwerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JO'S RENO HOME

    Type: Vaste Job

    samen met de zaakvoerder plaatst u zonwering, rolluiken en poorten.

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

Zoek naar antwoorden van KELDER OUD BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of KELDER OUD BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KELDER OUD BRUGGE. Laat een reactie achter voor KELDER OUD BRUGGE. KELDER OUD BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KELDER OUD BRUGGE. Leave a respond for KELDER OUD BRUGGE. KELDER OUD BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KELDER OUD BRUGGE op de google maps. Adres en contacten KELDER OUD BRUGGE
Location of KELDER OUD BRUGGE on the google maps. Address and contacts of KELDER OUD BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come KELDER OUD BRUGGE KELDER OUD BRUGGE: FORTIS | GROLLMANN-BARTHOLEYNS D. CBTIP/BKVTF | JEAN PECHON | ECOLE FONDAMENTALE | GANDUJA

Other related companies as KELDER OUD BRUGGE: FORTIS | GROLLMANN-BARTHOLEYNS D. CBTIP/BKVTF | JEAN PECHON | ECOLE FONDAMENTALE | GANDUJA

KELDER OUD BRUGGE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is KELDER OUD BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01390014648. Het bedrijf KELDER OUD BRUGGE bevindt zich op het adres: KUIPERSSTRAAT 33; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bars. Restaurants. Cafés. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes.. Types de Bars: Karaoké..
De hoofdactiviteit van KELDER OUD BRUGGE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KELDER OUD BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KELDER OUD BRUGGE, openstaande posities, locatie van KELDER OUD BRUGGE op de kaart.

KELDER OUD BRUGGE is a company, that was registered 2015 in Brugge region, Belgium. Full name of company is KELDER OUD BRUGGE, company assigned to the tax number BE01390014648. The company KELDER OUD BRUGGE is located at the address: KUIPERSSTRAAT 33; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bars. Restaurants. Cafés. List of products are Type de Cuisine: Tavernes.. Types de Bars: Karaoké..
The main activity of KELDER OUD BRUGGE is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KELDER OUD BRUGGE is not available. You also can look at reviews of KELDER OUD BRUGGE, open positions, location of KELDER OUD BRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KELDER OUD BRUGGE, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KELDER OUD BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KELDER OUD BRUGGE, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KELDER OUD BRUGGE, employees, financial statistics.