COMMUNAL DE JEMELLE

Contactgegevens COMMUNAL DE JEMELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMMUNAL DE JEMELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMMUNAL DE JEMELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FAYS 5; 5580; ROCHEFORT, België

Telefoon (phone): 84212485 (+32-84212485) 84212485 (+32-84212485)

Fax (fax): +32 (2) 906-30-97 +32 (2) 906-30-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMMUNAL DE JEMELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMMUNAL DE JEMELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMMUNAL DE JEMELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMMUNAL DE JEMELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMMUNAL DE JEMELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMMUNAL DE JEMELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMMUNAL DE JEMELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMMUNAL DE JEMELLE
Products information COMMUNAL DE JEMELLE

BTW identificatienummer (tax): BE04452178955
Ondernemingsnummer: 9463867187
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in COMMUNAL DE JEMELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kampeerterreinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMMUNAL DE JEMELLE
(Get full report from official database of BE for COMMUNAL DE JEMELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMMUNAL DE JEMELLE
Addition kinds of activities for COMMUNAL DE JEMELLE

2369. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
23299900. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
28999901. Anti-glare materiaal | Anti-glare material
39991303. mannequins | Mannequins
50949903. Juwelen | Jewelry
60990102. Clearinghouse verenigingen, bank of cheque | Clearinghouse associations, bank or check
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard
80719901. Ultrasone laboratorium | Ultrasound laboratory

Werken bij COMMUNAL DE JEMELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMMUNAL DE JEMELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMMUNAL DE JEMELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMMUNAL DE JEMELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde metsers. We bouwen bij voorkeur dicht bij huis, zeker nooit buiten West-Vlaanderen. Van particuliere bouw tot appartemenstbouw, vooral gevel metsen !

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Bijlesgever elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor elektriciteit aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Projectleider Speciale Technieken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Geel, actief in de industriële en particuliere sector en specialist op gebied van installatie, onderhoud en beheer van installaties voor verwarming, ventilatie, airco en sanitair, zijn we op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken voor HVAC installaties. Als projectmanager heeft u de uiteindelijke eindverantwoordelijkheid over de projecten. U zorgt voor de goede opvolging en uitvoering van de projecten waarbij de volgende 3 criteria van belang zijn : planning, kwaliteit, budget. Uw taken omvatten onder meer ; -Bestuderen van het lastenboek en de offerte -Contacten en onderhandelingen met klanten tijdens de projectuitvoering -Selectie, onderhandeling en aankoop bij leveranciers en onderaannemers -Realisatie van projecten, door het bepalen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en methodes -Totaalbeheer van planning, kwaliteit en veiligheid

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • iOS Developer - tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar meerdere Senior Developers iOS en Android voor onze klant in Antwerpen. Omschrijving Ervaring met het bouwen van een mobile banking app is een voordeel. Je moet een echt native developer zijn die de nodige ervaring heeft in complexere omgevingen. vb Security (Vasco of Gemalto) Je komt in het grote team. Bij de klantwerken ze vandaag via de SAFE methodologie voor ontwikkeling.

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van COMMUNAL DE JEMELLE in sociale netwerken
Look for responds of COMMUNAL DE JEMELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMMUNAL DE JEMELLE. Laat een reactie achter voor COMMUNAL DE JEMELLE. COMMUNAL DE JEMELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMMUNAL DE JEMELLE. Leave a respond for COMMUNAL DE JEMELLE. COMMUNAL DE JEMELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMMUNAL DE JEMELLE op de google maps. Adres en contacten COMMUNAL DE JEMELLE
Location of COMMUNAL DE JEMELLE on the google maps. Address and contacts of COMMUNAL DE JEMELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come COMMUNAL DE JEMELLE COMMUNAL DE JEMELLE: DINA | L.C. Confort | PHILIPPE DEWATTINES | EXIMAG INTENATIONAL | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as COMMUNAL DE JEMELLE: DINA | L.C. Confort | PHILIPPE DEWATTINES | EXIMAG INTENATIONAL | VRIJE BASISSCHOOL

COMMUNAL DE JEMELLE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMMUNAL DE JEMELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04452178955. Het bedrijf COMMUNAL DE JEMELLE bevindt zich op het adres: RUE DE FAYS 5; 5580; ROCHEFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kampeerterreinen. Producten gemaakt in COMMUNAL DE JEMELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMMUNAL DE JEMELLE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMMUNAL DE JEMELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMMUNAL DE JEMELLE, openstaande posities, locatie van COMMUNAL DE JEMELLE op de kaart.

COMMUNAL DE JEMELLE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMMUNAL DE JEMELLE, company assigned to the tax number BE04452178955. The company COMMUNAL DE JEMELLE is located at the address: RUE DE FAYS 5; 5580; ROCHEFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kampeerterreinen. Products created in COMMUNAL DE JEMELLE were not found.
The main activity of COMMUNAL DE JEMELLE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COMMUNAL DE JEMELLE is not available. You also can look at reviews of COMMUNAL DE JEMELLE, open positions, location of COMMUNAL DE JEMELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMMUNAL DE JEMELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMMUNAL DE JEMELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMMUNAL DE JEMELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMMUNAL DE JEMELLE, employees, financial statistics.