YVES DEWEER

Contactgegevens YVES DEWEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES DEWEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES DEWEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOTHERTOGSTRAAT 85; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 26401935 (+32-26401935) 26401935 (+32-26401935)

Fax (fax): +32 (81) 414-47-86 +32 (81) 414-47-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES DEWEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES DEWEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES DEWEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES DEWEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES DEWEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES DEWEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES DEWEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES DEWEER
Products information YVES DEWEER

BTW identificatienummer (tax): BE02382354736
Ondernemingsnummer: 1786621093
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in YVES DEWEER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES DEWEER
(Get full report from official database of BE for YVES DEWEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES DEWEER
Addition kinds of activities for YVES DEWEER

342904. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
36740000. Halfgeleiders en aanverwante apparaten | Semiconductors and related devices
39520110. Verf voor het schilderen van China | Paints for china painting
75139900. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs, nec | Truck rental and leasing, no drivers, nec
94119902. Onderwijs kantoor, niet-opererende | Education office, nonoperating

Werken bij YVES DEWEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES DEWEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES DEWEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES DEWEER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch bediende te Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een bediende voor technical sales support. Je taken: Maken van warmteverliesberekeningen. Maken van vloerverwarmingsberekeningen en ventilatieberekeningen (hiervoor is een software programma voorhanden.  Een opleiding wordt voorzien). Technisch begeleiden en ondersteunen van medewerkers, klanten en sales-team i.v.m. vloerverwarming en ventilatie. Maken van offertes vloerverwarming en ventilatie.

  • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

  • Mecanicien weekend (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit de regio Moeskroen heeft een vacature als Weekend technieker als jij hen versterkt zal je deze taken uitvoeren: Preventief en curatief onderhoud van het machinepark op mechanisch vlak Smeren van kettingen vervangen van riemen ... Montage en demontage van machines Technische ondersteuning bieden aan de afdeling productie kwaliteit en onderhoud

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

Zoek naar antwoorden van YVES DEWEER in sociale netwerken
Look for responds of YVES DEWEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES DEWEER. Laat een reactie achter voor YVES DEWEER. YVES DEWEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES DEWEER. Leave a respond for YVES DEWEER. YVES DEWEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES DEWEER op de google maps. Adres en contacten YVES DEWEER
Location of YVES DEWEER on the google maps. Address and contacts of YVES DEWEER

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES DEWEER YVES DEWEER: S.I.T.A.M. | ADV Consult BVBA | Goffin C | MEXX | LIBRAIRIE MARIE MARIS

Other related companies as YVES DEWEER: S.I.T.A.M. | ADV Consult BVBA | Goffin C | MEXX | LIBRAIRIE MARIE MARIS

YVES DEWEER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES DEWEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382354736. Het bedrijf YVES DEWEER bevindt zich op het adres: GROOTHERTOGSTRAAT 85; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in YVES DEWEER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YVES DEWEER is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES DEWEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES DEWEER, openstaande posities, locatie van YVES DEWEER op de kaart.

YVES DEWEER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES DEWEER, company assigned to the tax number BE02382354736. The company YVES DEWEER is located at the address: GROOTHERTOGSTRAAT 85; 1040; ETTERBEEK/ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in YVES DEWEER were not found.
The main activity of YVES DEWEER is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES DEWEER is not available. You also can look at reviews of YVES DEWEER, open positions, location of YVES DEWEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES DEWEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES DEWEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES DEWEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES DEWEER, employees, financial statistics.