LBW BERTRAND NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • LBW BERTRAND NV

Contactgegevens LBW BERTRAND NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LBW BERTRAND NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LBW BERTRAND NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Staatsbaan 25; 3620; Lanaken, België

Telefoon (phone): 089 71 44 08 (+32-089 71 44 08) 089 71 44 08 (+32-089 71 44 08)

Fax (fax): 089 72 27 36 (+32-089 72 27 36) 089 72 27 36 (+32-089 72 27 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LBW BERTRAND NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LBW BERTRAND NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LBW BERTRAND NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LBW BERTRAND NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LBW BERTRAND NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LBW BERTRAND NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LBW BERTRAND NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LBW BERTRAND NV
Products information LBW BERTRAND NV

BTW identificatienummer (tax): BE05730987548
Ondernemingsnummer: 4748535156
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Compressors; Tools (Electric); Soldering & welding - Equipment & Supplies; Tools - General

Product categorie (product category): Woodworking machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LBW BERTRAND NV
(Get full report from official database of BE for LBW BERTRAND NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LBW BERTRAND NV
Addition kinds of activities for LBW BERTRAND NV

527199. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
28229900. Synthetische rubber | Synthetic rubber, nec
38290504. Ion kamers | Ion chambers
38420205. Wattenstappen, sanitair katoen | Swabs, sanitary cotton
39440200. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
82110300. Openbare elementaire en middelbare scholen | Public elementary and secondary schools

Werken bij LBW BERTRAND NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LBW BERTRAND NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LBW BERTRAND NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LBW BERTRAND NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Gillis-Bij-Dendermonde–kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

  • Sales Assistant - Stage - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Leercontract

    Interesse in een leuke stage met een uitgebreid takenpakket ? Als Stagiair(e) HR/Sales Support bij Robert Half ben je de administratieve toeverlaat van één of meerdere teams van gedreven consultants. WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's. Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen. Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews. Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. Je verzorgt de postbehandeling en je scant en uploadt de teruggekeerde klantencontracten. Je staat garant voor een correcte opvolging van het klassement. Je krijgt een specifiek project toegewezen dat je gedurende je stageperiode zelfstandig dient uit te werken. Bij een mooie evolutie in je stage en een minimale foutenmarge kan je takenpakket worden uitgebreid met het opvolgen van de niet teruggekeerde klantencontracten, het telefonisch en/of per mail opvolgen van de niet gevalideerde timesheets van uitzendkrachten, het assisteren bij de opmaak van de arbeidscontracten van de uitzendkrachten, het voorbereiden van de wekelijkse teammeetings, het voorbereiden van offertes,… Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van LBW BERTRAND NV in sociale netwerken
Look for responds of LBW BERTRAND NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LBW BERTRAND NV. Laat een reactie achter voor LBW BERTRAND NV. LBW BERTRAND NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LBW BERTRAND NV. Leave a respond for LBW BERTRAND NV. LBW BERTRAND NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LBW BERTRAND NV op de google maps. Adres en contacten LBW BERTRAND NV
Location of LBW BERTRAND NV on the google maps. Address and contacts of LBW BERTRAND NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LBW BERTRAND NV LBW BERTRAND NV: DE VITS | WASSERIJ SINT-NIKLAAS | Coucke Greet | VVHVG GENT-EEKLO | JULIEN LEEN

Other related companies as LBW BERTRAND NV: DE VITS | WASSERIJ SINT-NIKLAAS | Coucke Greet | VVHVG GENT-EEKLO | JULIEN LEEN

LBW BERTRAND NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LBW BERTRAND NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05730987548. Het bedrijf LBW BERTRAND NV bevindt zich op het adres: Staatsbaan 25; 3620; Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 569,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woodworking machinery and equipment. Lijst met producten zijn Compressors; Tools (Electric); Soldering & welding - Equipment & Supplies; Tools - General.
De hoofdactiviteit van LBW BERTRAND NV is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LBW BERTRAND NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LBW BERTRAND NV, openstaande posities, locatie van LBW BERTRAND NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LBW BERTRAND NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LBW BERTRAND NV, company assigned to the tax number BE05730987548. The company LBW BERTRAND NV is located at the address: Staatsbaan 25; 3620; Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 569,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woodworking machinery and equipment. List of products are Compressors; Tools (Electric); Soldering & welding - Equipment & Supplies; Tools - General.
The main activity of LBW BERTRAND NV is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LBW BERTRAND NV is not available. You also can look at reviews of LBW BERTRAND NV, open positions, location of LBW BERTRAND NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LBW BERTRAND NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LBW BERTRAND NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LBW BERTRAND NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LBW BERTRAND NV, employees, financial statistics.