STIVA

Contactgegevens STIVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STIVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STIVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHALI?NBERGLAAN 20; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36669824 (+32-36669824) 36669824 (+32-36669824)

Fax (fax): +32 (68) 254-31-35 +32 (68) 254-31-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STIVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STIVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STIVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STIVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STIVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STIVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STIVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STIVA
Products information STIVA

BTW identificatienummer (tax): BE06761230468
Ondernemingsnummer: 6217132568
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in STIVA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STIVA
(Get full report from official database of BE for STIVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STIVA
Addition kinds of activities for STIVA

355600. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
384500. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
20649916. Noten, snoep bedekt | Nuts, candy covered
24990203. Lasts, boot en schoen | Lasts, boot and shoe
28340504. Bitter zouten | Effervescent salts
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
38220206. Temperatuurcontroles, automatisch | Temperature controls, automatic

Werken bij STIVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STIVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STIVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STIVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • Projectvoorbereider / Project Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: STRUKTON RAIL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een projectteam met een werfleider en een projectleider voor spoor-of kabel of boveneleidingsafdeling. Je detecteert en vervult de wettelijke en administratieve bepalingen van het bestek. Samen met het projectteam sta je in voor het opstellen van het draaiboek alsook van het uitvoeringsbudget van het project. Je maakt de planning op middellange en lange termijn op van het project, teneinde een correcte inschatting van de nodige middelen en tijd voor de uitvoering voor de realisatie van het project (mankracht, grond- en hulpstoffen) te kunnen maken. Je bedenkt en werkt de technische uitvoeringsmethode uit volgens het contract en in samenwerking met de werfleider en het projectteam. Je onderhoudt contacten met jouw collega’s teneinde de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je legt contact met (onder)aannemers en leveranciers om offertes op te vragen en op basis van de bestekeisen coördineer je de aankopen. Je monitort de rendementen in vergelijking met het uitvoeringsbudget en signaleert mogelijke verrekeningen en meerwerken aan de projectleider. In samenwerking met het projectteam beheer je het kwaliteitsborgingssysteem om te kunnen aantonen dat er gewerkt wordt volgens de regelgeving en technische eisen van de aanbesteding. Om optimaal zicht te hebben op de gebruikte resources ga je heel regelmatig werven bezoeken. Je rapporteert aan de projectleider met wie je een open communicatie onderhoudt. Meer info vind je op : http://www.struktonrail.com/

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

  • Logopediste m/v (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

  • zelfstandig thuisverpleegkundige regio Westerlo en regio Aarschot / Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: LAPORTE VP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig thuisverpleegkundige kom je in een groep terrecht van een achttal verpleegkundigen. Je staat in voor de dagelijkse zorg aan de patienten die je bezoekt met je eigen wagen. We hebben een grote groep van zorgbehoevenende mensen die rekenen op ons. We bezoeken palliatieve patienten, bedlegerige patienten, rolstoelaptienten, doen wondzorg, stomazorg en verpleegtechnische handelingen. Het lijkt op het eerste zicht misschien allemaal overweldigend veel en ingewikkeld. Gelukkig werk je in een team waar je kan rekenen op je collega's. Graag helpen we je goed opweg. Niet alleen met de verpleegkundige zorgen op de werkvloer. Ook helpen we met je zelfstandige statuut als je nog nooit gewerkt hebt als zelfstandig verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van STIVA in sociale netwerken
Look for responds of STIVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STIVA. Laat een reactie achter voor STIVA. STIVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STIVA. Leave a respond for STIVA. STIVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STIVA op de google maps. Adres en contacten STIVA
Location of STIVA on the google maps. Address and contacts of STIVA

Andere gerelateerde bedrijven als come STIVA STIVA: ALVAN | P.C. ST.SERVAIS | PAUL VAN DEN ABEELE | Dheur M | Paternoster SPRL

Other related companies as STIVA: ALVAN | P.C. ST.SERVAIS | PAUL VAN DEN ABEELE | Dheur M | Paternoster SPRL

STIVA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STIVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06761230468. Het bedrijf STIVA bevindt zich op het adres: SCHALI?NBERGLAAN 20; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 282,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in STIVA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STIVA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STIVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STIVA, openstaande posities, locatie van STIVA op de kaart.

STIVA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is STIVA, company assigned to the tax number BE06761230468. The company STIVA is located at the address: SCHALI?NBERGLAAN 20; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 282,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in STIVA were not found.
The main activity of STIVA is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STIVA is not available. You also can look at reviews of STIVA, open positions, location of STIVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STIVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STIVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STIVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STIVA, employees, financial statistics.