SAELENS FREDDY

Contactgegevens SAELENS FREDDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAELENS FREDDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAELENS FREDDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aartrijksestraat 145; 8211; Zedelgem (Aartrijke), België

Telefoon (phone): 050 21 18 14 (+32-050 21 18 14) 050 21 18 14 (+32-050 21 18 14)

Fax (fax): 050 22 09 05 (+32-050 22 09 05) 050 22 09 05 (+32-050 22 09 05)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAELENS FREDDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAELENS FREDDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAELENS FREDDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAELENS FREDDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAELENS FREDDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAELENS FREDDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAELENS FREDDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAELENS FREDDY
Products information SAELENS FREDDY

BTW identificatienummer (tax): BE03356018066
Ondernemingsnummer: 4712554931
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 624,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Solar protection - Outside; Doors - Sliding & overhead type

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAELENS FREDDY
(Get full report from official database of BE for SAELENS FREDDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAELENS FREDDY
Addition kinds of activities for SAELENS FREDDY

16290504. Afvalverwerking plantenbouw | Waste disposal plant construction
23919900. Gordijnen en gordijnen, inkl | Curtains and draperies, nec
38260604. Elektroforese apparatuur | Electrophoresis equipment
50870303. Vloermachines, onderhoud | Floor machinery, maintenance
59620102. Sandwich- en hot-food automaten | Sandwich and hot food vending machines
83220305. Eerste hulp service | First aid service

Werken bij SAELENS FREDDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAELENS FREDDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAELENS FREDDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAELENS FREDDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Huishoudhulp regio Veurne (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

  • Make-up Promoters (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze make-up lijnen Deluxe en Colours zoeken ambitieuze promotors op zelfstandige basis. Je krijgt een interne opleiding over de make-up en het aanbrengen ervan. Doormiddel van workshops geven en 1 op 1 advies ga je de make-up promoten en het juiste advies geven aan de klanten.

Zoek naar antwoorden van SAELENS FREDDY in sociale netwerken
Look for responds of SAELENS FREDDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAELENS FREDDY. Laat een reactie achter voor SAELENS FREDDY. SAELENS FREDDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAELENS FREDDY. Leave a respond for SAELENS FREDDY. SAELENS FREDDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAELENS FREDDY op de google maps. Adres en contacten SAELENS FREDDY
Location of SAELENS FREDDY on the google maps. Address and contacts of SAELENS FREDDY

Andere gerelateerde bedrijven als come SAELENS FREDDY SAELENS FREDDY: DANNY BOYENS | C.A.W. ZENNE EN ZONI?N | Maes R | MAISON DELATTE J.P. | IDADNET

Other related companies as SAELENS FREDDY: DANNY BOYENS | C.A.W. ZENNE EN ZONI?N | Maes R | MAISON DELATTE J.P. | IDADNET

SAELENS FREDDY is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAELENS FREDDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03356018066. Het bedrijf SAELENS FREDDY bevindt zich op het adres: Aartrijksestraat 145; 8211; Zedelgem (Aartrijke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 624,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Solar protection - Outside; Doors - Sliding & overhead type.
De hoofdactiviteit van SAELENS FREDDY is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAELENS FREDDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAELENS FREDDY, openstaande posities, locatie van SAELENS FREDDY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SAELENS FREDDY is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAELENS FREDDY, company assigned to the tax number BE03356018066. The company SAELENS FREDDY is located at the address: Aartrijksestraat 145; 8211; Zedelgem (Aartrijke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 624,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Windows. List of products are Solar protection - Outside; Doors - Sliding & overhead type.
The main activity of SAELENS FREDDY is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SAELENS FREDDY is not available. You also can look at reviews of SAELENS FREDDY, open positions, location of SAELENS FREDDY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAELENS FREDDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAELENS FREDDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAELENS FREDDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAELENS FREDDY, employees, financial statistics.