Sounds Jazz Club (The)

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Sounds Jazz Club (The)
Private companiesUnited States Postal Service • Sounds Jazz Club (The)

Contactgegevens Sounds Jazz Club (The): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sounds Jazz Club (The): address, phone, fax, email, website, opening hours

Sounds Jazz Club (The)

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue de la Tulipe 28; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 512 92 50 (+32-02 512 92 50) 02 512 92 50 (+32-02 512 92 50)

Fax (fax): 02 503 23 82 (+32-02 503 23 82) 02 503 23 82 (+32-02 503 23 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sounds Jazz Club (The): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sounds Jazz Club (The)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sounds Jazz Club (The)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sounds Jazz Club (The), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sounds Jazz Club (The). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sounds Jazz Club (The), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sounds Jazz Club (The). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sounds Jazz Club (The)
Products information Sounds Jazz Club (The)

BTW identificatienummer (tax): BE02833343505
Ondernemingsnummer: 7820861816
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Sounds Jazz Club (The) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sounds Jazz Club (The)
(Get full report from official database of BE for Sounds Jazz Club (The))

Aanvulling soorten activiteiten voor Sounds Jazz Club (The)
Addition kinds of activities for Sounds Jazz Club (The)

278900. Boekbinden en aanverwant werk | Bookbinding and related work
01199901. Popcorn boerderij | Popcorn farm
28430102. Gesulfineerde oliën, vetten of vetten | Sulfonated oils, fats, or greases
62890102. Royalty eigendommen beschermende verenigingen | Royalty owners protective associations
73490201. Akoestische tegelreiniging | Acoustical tile cleaning service
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec
87439904. Verkoopbevordering | Sales promotion
96219900. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec

Werken bij Sounds Jazz Club (The): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sounds Jazz Club (The): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sounds Jazz Club (The). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sounds Jazz Club (The). Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • Chauffeur D toerisme - voltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar buschauffeurs die graag in de toerismesector willen werken. Wij zoeken enthousiaste chauffeurs D die zowel nationaal als internationaal groepen willen vervoeren op uitstappen en reizen, overnachting op locatie is mogelijk. Dit voor onbepaalde duur.

  • Chocolatier sculpturen - tijdelijke functie (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zoeken ene tijdelijk createur chocolatier ter ondersteuning van een project over sculpturen. Dit is voor de duur van minimaal 1 maand.   Je zal instaan voor het verwerken van de chocolade tot sculpturen.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende producent van pralines, chocolade en luxe roomijs, gelegen in Vlezenbeek.

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Sounds Jazz Club (The) in sociale netwerken
Look for responds of Sounds Jazz Club (The) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sounds Jazz Club (The). Laat een reactie achter voor Sounds Jazz Club (The). Sounds Jazz Club (The) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sounds Jazz Club (The). Leave a respond for Sounds Jazz Club (The). Sounds Jazz Club (The) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sounds Jazz Club (The) op de google maps. Adres en contacten Sounds Jazz Club (The)
Location of Sounds Jazz Club (The) on the google maps. Address and contacts of Sounds Jazz Club (The)

Andere gerelateerde bedrijven als come Sounds Jazz Club (The) Sounds Jazz Club (The): Diachron Presse | CARL MESSELY | V?RONIQUE MORELLE | MONT ROYAL | Calmin LAPRAILLE

Other related companies as Sounds Jazz Club (The): Diachron Presse | CARL MESSELY | V?RONIQUE MORELLE | MONT ROYAL | Calmin LAPRAILLE

Sounds Jazz Club (The) is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is Sounds Jazz Club (The), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02833343505. Het bedrijf Sounds Jazz Club (The) bevindt zich op het adres: Rue de la Tulipe 28; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 528,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bars. Producten gemaakt in Sounds Jazz Club (The) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sounds Jazz Club (The) is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sounds Jazz Club (The) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sounds Jazz Club (The), openstaande posities, locatie van Sounds Jazz Club (The) op de kaart.

Sounds Jazz Club (The) is a company, that was registered 1999 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is Sounds Jazz Club (The), company assigned to the tax number BE02833343505. The company Sounds Jazz Club (The) is located at the address: Rue de la Tulipe 28; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 528,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bars. Products created in Sounds Jazz Club (The) were not found.
The main activity of Sounds Jazz Club (The) is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sounds Jazz Club (The) is not available. You also can look at reviews of Sounds Jazz Club (The), open positions, location of Sounds Jazz Club (The) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sounds Jazz Club (The), Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sounds Jazz Club (The), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sounds Jazz Club (The), Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sounds Jazz Club (The), employees, financial statistics.