ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION
Private companiesFood Stores • ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION

Contactgegevens ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vosseschijnstraat 39; 2030; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 542 47 90 (+32-03 542 47 90) 03 542 47 90 (+32-03 542 47 90)

Fax (fax): 03 541 21 77 (+32-03 541 21 77) 03 541 21 77 (+32-03 541 21 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION
Products information ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION

BTW identificatienummer (tax): BE04979797363
Ondernemingsnummer: 7276763916
Hoofdstad (capital): 800,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Water treatment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION
(Get full report from official database of BE for ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION
Addition kinds of activities for ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION

632199. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
22110209. Pajama controles, textiel | Pajama checks, textile
28360200. extracten | Extracts
30520300. Rubber belting | Rubber belting
34440403. Siding, plaatwerk | Siding, sheet metal
44499902. Log raften en slepen | Log rafting and towing
57350203. archief | Records

Werken bij ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION. Looking for open vacancies in other companies

  • diensthoofd technische uitvoerende dienst (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

  • Handlanger bouw (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Operator - 3 ploegen - pralines (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en snelgroeiend bedrijf in het industriepark van Lokeren ben ik op zoek naar een operator die wil instaan voor het bereiden en vullen van pralines.  Je takenpakket bestaat uit:  Maken van voorbereidingen en het vullen van de pralines Correct afwegen en mengen van verschillende ingrediënten  Aanvoeren van deze vullingen aan de productielijn Opvolgen van een geautomatiseerde productielijn  Helpen reinigen van de productielijn  Wil jij graag in de voeding werken als operator? Solliciteer dan snel! 

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

Zoek naar antwoorden van ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION in sociale netwerken
Look for responds of ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION. Laat een reactie achter voor ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION. ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION. Leave a respond for ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION. ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION op de google maps. Adres en contacten ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION
Location of ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION on the google maps. Address and contacts of ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION

Andere gerelateerde bedrijven als come ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION: Plastics Wauters SA | K. VERVONDEL | Bacq Michel | RENE OOSTERBOSCH BVBA | FEDERALE POLITIE

Other related companies as ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION: Plastics Wauters SA | K. VERVONDEL | Bacq Michel | RENE OOSTERBOSCH BVBA | FEDERALE POLITIE

ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04979797363. Het bedrijf ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION bevindt zich op het adres: Vosseschijnstraat 39; 2030; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 800,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 528,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Water treatment. Producten gemaakt in ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION, openstaande posities, locatie van ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION op de kaart.

ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION, company assigned to the tax number BE04979797363. The company ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION is located at the address: Vosseschijnstraat 39; 2030; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 800,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 528,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Water treatment. Products created in ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION were not found.
The main activity of ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION is not available. You also can look at reviews of ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION, open positions, location of ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASHLAND BELGIUM/DREW MARINE DIVISION, employees, financial statistics.