AQUATECH

Contactgegevens AQUATECH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUATECH: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUATECH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Namur 56; 5310; Eghezée, België

Telefoon (phone): 081 81 13 68; 0495 24 88 84 (+32-081 81 13 68; 0495 24 88 84) 081 81 13 68; 0495 24 88 84 (+32-081 81 13 68; 0495 24 88 84)

Fax (fax): 081 81 32 52 (+32-081 81 32 52) 081 81 32 52 (+32-081 81 32 52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUATECH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUATECH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUATECH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUATECH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUATECH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUATECH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUATECH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUATECH
Products information AQUATECH

BTW identificatienummer (tax): BE08951354980
Ondernemingsnummer: 9310333251
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Water softeners; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Water treatment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUATECH
(Get full report from official database of BE for AQUATECH)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUATECH
Addition kinds of activities for AQUATECH

8711. Engineering diensten | Engineering services
12210101. Auger mijnbouw, bitumineuze | Auger mining, bituminous
23890303. Theatrale kostuums | Theatrical costumes
31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
50840908. Pulveriserende machines en uitrusting | Pulverizing machinery and equipment
51360302. Leren en schapen beklede kleding, mannen en jongens ' | Leather and sheep lined clothing, men's and boys'
55310000. Auto en thuis leveringswinkels | Auto and home supply stores
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services

Werken bij AQUATECH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUATECH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUATECH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUATECH. Looking for open vacancies in other companies

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • ELEKTRICIEN m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een elektricien (m/v) Jouw taken? - Je voert zelfstandig taken uit die je zijn opgedragen door de ploegbaas. - Die situren zich in algemene elektriciteitsinstallatie, hoog- en laagspanning, onderhoud van nieuwe en bestaande installaties, data- en telecominstallaties, rook- en warmte afvoersystemen, branddetectie en inbraakbeveiliging.

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Productie-Ingenieur (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve technische opleiding in België sta je in voor projecten ter ondersteuning van onze productie in België en/of in Tsjechië. Op projectbasis zorg je b.v. voor de opstart van een nieuw product; of je staat in voor procesverbeteringen; of je helpt tijdelijk een productieafdeling in goede banen te leiden; enz… Je werkt nauw samen met zowel Belgische als Tsjechische collega's en rapporteert rechtstreeks aan de directie in België.

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van AQUATECH in sociale netwerken
Look for responds of AQUATECH in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUATECH. Laat een reactie achter voor AQUATECH. AQUATECH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUATECH. Leave a respond for AQUATECH. AQUATECH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUATECH op de google maps. Adres en contacten AQUATECH
Location of AQUATECH on the google maps. Address and contacts of AQUATECH

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUATECH AQUATECH: Van Isterdael Geert BVBA | COLONDRI | T.C. SAINT-SERVAIS | FRITUUR JOLIE | Tom De Bast

Other related companies as AQUATECH: Van Isterdael Geert BVBA | COLONDRI | T.C. SAINT-SERVAIS | FRITUUR JOLIE | Tom De Bast

AQUATECH is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUATECH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08951354980. Het bedrijf AQUATECH bevindt zich op het adres: Chaussée de Namur 56; 5310; Eghezée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Water treatment. Lijst met producten zijn Water softeners; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van AQUATECH is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUATECH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUATECH, openstaande posities, locatie van AQUATECH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AQUATECH is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is AQUATECH, company assigned to the tax number BE08951354980. The company AQUATECH is located at the address: Chaussée de Namur 56; 5310; Eghezée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Water treatment. List of products are Water softeners; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of AQUATECH is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUATECH is not available. You also can look at reviews of AQUATECH, open positions, location of AQUATECH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUATECH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUATECH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUATECH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUATECH, employees, financial statistics.