PUB NEW QUEENS

Contactgegevens PUB NEW QUEENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PUB NEW QUEENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PUB NEW QUEENS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): VAN SCHOONHOVENSTRAAT 4; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32133203 32133203

Fax (fax): +32 (12) 667-98-13 +32 (12) 667-98-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PUB NEW QUEENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PUB NEW QUEENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PUB NEW QUEENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PUB NEW QUEENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PUB NEW QUEENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PUB NEW QUEENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PUB NEW QUEENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PUB NEW QUEENS
Products information PUB NEW QUEENS

BTW identificatienummer (tax): BE05777130126
Ondernemingsnummer: 4346435546
Hoofdstad (capital): 208,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 388,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Bars: Etablissements pour Homosexuels.

Product categorie (product category): Bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PUB NEW QUEENS
(Get full report from official database of BE for PUB NEW QUEENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PUB NEW QUEENS
Addition kinds of activities for PUB NEW QUEENS

208300. Mout | Malt
369100. Oplaadbatterijen | Storage batteries
22730502. Tapijten, gevlochten en vastgemaakt | Rugs, braided and hooked
26210300. Speciaal of chemisch behandelde papieren | Specialty or chemically treated papers
50469901. Saldi, exclusief laboratorium | Balances, excluding laboratory
50870600. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
51699912. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
56210102. Bruidswinkels | Bridal shops
57129900. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec
87139900. Surveying services, nec | Surveying services, nec

Werken bij PUB NEW QUEENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PUB NEW QUEENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PUB NEW QUEENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PUB NEW QUEENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Bediende boekhouding (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Sint-Katelijne-Waver zijn we  op zoek naar een bediende boekhouding. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken Administratieve opvolging en afhandeling van dossiers Inboekingen: aankoop verkoop financieel dagboek betaling.. Helpen met de voorbereidingen voor de BTW-aangiftes en de jaarrekeningen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van PUB NEW QUEENS in sociale netwerken
Look for responds of PUB NEW QUEENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PUB NEW QUEENS. Laat een reactie achter voor PUB NEW QUEENS. PUB NEW QUEENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PUB NEW QUEENS. Leave a respond for PUB NEW QUEENS. PUB NEW QUEENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PUB NEW QUEENS op de google maps. Adres en contacten PUB NEW QUEENS
Location of PUB NEW QUEENS on the google maps. Address and contacts of PUB NEW QUEENS

Andere gerelateerde bedrijven als come PUB NEW QUEENS PUB NEW QUEENS: COIFFURE RONALD | ARCHI-TECH | 't Sponske | T.V. TILLMANNS | SOLVAY S.A.

Other related companies as PUB NEW QUEENS: COIFFURE RONALD | ARCHI-TECH | 't Sponske | T.V. TILLMANNS | SOLVAY S.A.

PUB NEW QUEENS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is PUB NEW QUEENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05777130126. Het bedrijf PUB NEW QUEENS bevindt zich op het adres: VAN SCHOONHOVENSTRAAT 4; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 208,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 388,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bars. Lijst met producten zijn Types de Bars: Etablissements pour Homosexuels..
De hoofdactiviteit van PUB NEW QUEENS is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PUB NEW QUEENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PUB NEW QUEENS, openstaande posities, locatie van PUB NEW QUEENS op de kaart.

PUB NEW QUEENS is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is PUB NEW QUEENS, company assigned to the tax number BE05777130126. The company PUB NEW QUEENS is located at the address: VAN SCHOONHOVENSTRAAT 4; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 208,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 388,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bars. List of products are Types de Bars: Etablissements pour Homosexuels..
The main activity of PUB NEW QUEENS is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PUB NEW QUEENS is not available. You also can look at reviews of PUB NEW QUEENS, open positions, location of PUB NEW QUEENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PUB NEW QUEENS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PUB NEW QUEENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PUB NEW QUEENS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PUB NEW QUEENS, employees, financial statistics.