PROMOTIC

Contactgegevens PROMOTIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROMOTIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROMOTIC

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): RUE WILLY ERNST 7; 6000; CHARLEROI (GRAND), België

Telefoon (phone): 71700482 (+32-71700482) 71700482 (+32-71700482)

Fax (fax): +32 (12) 565-90-88 +32 (12) 565-90-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROMOTIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROMOTIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROMOTIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROMOTIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROMOTIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROMOTIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROMOTIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROMOTIC
Products information PROMOTIC

BTW identificatienummer (tax): BE01882751464
Ondernemingsnummer: 9193878173
Hoofdstad (capital): 133,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Bars: Cybercafés.

Product categorie (product category): Bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROMOTIC
(Get full report from official database of BE for PROMOTIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROMOTIC
Addition kinds of activities for PROMOTIC

596399. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
874399. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec
20240203. Sherbets, zuivel gebaseerd | Sherbets, dairy based
20910000. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
24910102. Stapels, stichting en mariene constructie: behandeld hout | Piles, foundation and marine construction: treated wood
36129900. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
36340403. Dekens, elektrisch | Blankets, electric
39449913. Schommelende paarden | Rocking horses
39999927. Huisdier benodigdheden | Pet supplies

Werken bij PROMOTIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROMOTIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROMOTIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROMOTIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Tester montage (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je test de gemonteerde transmissies

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Gistel en omstreken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wezembeek-Oppem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever statistiek (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

  • Monteur (regio Lokeren) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: NASSAU DOOR

    Type: Vaste Job

    Monteren van de Nassau-producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit de woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

Zoek naar antwoorden van PROMOTIC in sociale netwerken
Look for responds of PROMOTIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROMOTIC. Laat een reactie achter voor PROMOTIC. PROMOTIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROMOTIC. Leave a respond for PROMOTIC. PROMOTIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROMOTIC op de google maps. Adres en contacten PROMOTIC
Location of PROMOTIC on the google maps. Address and contacts of PROMOTIC

Andere gerelateerde bedrijven als come PROMOTIC PROMOTIC: FLAUTO GAZ SCRL | SLAGERIJ EDDY & DIANE | PIRARD | VANDERHENST (COUTURE) | MEDVISION BENELUX

Other related companies as PROMOTIC: FLAUTO GAZ SCRL | SLAGERIJ EDDY & DIANE | PIRARD | VANDERHENST (COUTURE) | MEDVISION BENELUX

PROMOTIC is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is PROMOTIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01882751464. Het bedrijf PROMOTIC bevindt zich op het adres: RUE WILLY ERNST 7; 6000; CHARLEROI (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 133,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 723,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bars. Lijst met producten zijn Types de Bars: Cybercafés..
De hoofdactiviteit van PROMOTIC is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROMOTIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROMOTIC, openstaande posities, locatie van PROMOTIC op de kaart.

PROMOTIC is a company, that was registered 2002 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is PROMOTIC, company assigned to the tax number BE01882751464. The company PROMOTIC is located at the address: RUE WILLY ERNST 7; 6000; CHARLEROI (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 133,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 723,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bars. List of products are Types de Bars: Cybercafés..
The main activity of PROMOTIC is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PROMOTIC is not available. You also can look at reviews of PROMOTIC, open positions, location of PROMOTIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROMOTIC, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROMOTIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROMOTIC, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROMOTIC, employees, financial statistics.