PROFESSOR

Contactgegevens PROFESSOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROFESSOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROFESSOR

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): NAAMSESTRAAT 20; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16201414 (+32-16201414) 16201414 (+32-16201414)

Fax (fax): +32 (65) 259-69-18 +32 (65) 259-69-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROFESSOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROFESSOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROFESSOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROFESSOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROFESSOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROFESSOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROFESSOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROFESSOR
Products information PROFESSOR

BTW identificatienummer (tax): BE02830047607
Ondernemingsnummer: 7206726074
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Bars: Bars à Cocktails.

Product categorie (product category): Bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROFESSOR
(Get full report from official database of BE for PROFESSOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROFESSOR
Addition kinds of activities for PROFESSOR

5181. Bier en aal | Beer and ale
354799. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
835199. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec
35890103. Food warming apparatuur, commercieel | Food warming equipment, commercial
42120103. Live pluimveebedrijven | Live poultry haulage
61629900. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec

Werken bij PROFESSOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROFESSOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROFESSOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROFESSOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker zaadproductie (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Zaaien - Verplanten - Bladstalen nemen - Afval opruimen - ...

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van PROFESSOR in sociale netwerken
Look for responds of PROFESSOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROFESSOR. Laat een reactie achter voor PROFESSOR. PROFESSOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROFESSOR. Leave a respond for PROFESSOR. PROFESSOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROFESSOR op de google maps. Adres en contacten PROFESSOR
Location of PROFESSOR on the google maps. Address and contacts of PROFESSOR

Andere gerelateerde bedrijven als come PROFESSOR PROFESSOR: MARIE CHARLIER | WENS ELEKTRO | Ferme Ch?teau du Buc | DE BOCK H | Commerce (Le)

Other related companies as PROFESSOR: MARIE CHARLIER | WENS ELEKTRO | Ferme Ch?teau du Buc | DE BOCK H | Commerce (Le)

PROFESSOR is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is PROFESSOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02830047607. Het bedrijf PROFESSOR bevindt zich op het adres: NAAMSESTRAAT 20; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 598,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bars. Lijst met producten zijn Types de Bars: Bars à Cocktails..
De hoofdactiviteit van PROFESSOR is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROFESSOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROFESSOR, openstaande posities, locatie van PROFESSOR op de kaart.

PROFESSOR is a company, that was registered 2004 in Leuven region, Belgium. Full name of company is PROFESSOR, company assigned to the tax number BE02830047607. The company PROFESSOR is located at the address: NAAMSESTRAAT 20; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 598,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bars. List of products are Types de Bars: Bars à Cocktails..
The main activity of PROFESSOR is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PROFESSOR is not available. You also can look at reviews of PROFESSOR, open positions, location of PROFESSOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROFESSOR, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROFESSOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROFESSOR, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROFESSOR, employees, financial statistics.