DEGROS DANIEL

Contactgegevens DEGROS DANIEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEGROS DANIEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEGROS DANIEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schurhovenveld 3208; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 56 20 (+32-011 68 56 20) 011 68 56 20 (+32-011 68 56 20)

Fax (fax): 011 69 16 33 (+32-011 69 16 33) 011 69 16 33 (+32-011 69 16 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEGROS DANIEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEGROS DANIEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEGROS DANIEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEGROS DANIEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEGROS DANIEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEGROS DANIEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEGROS DANIEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEGROS DANIEL
Products information DEGROS DANIEL

BTW identificatienummer (tax): BE04957550048
Ondernemingsnummer: 7631347656
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Air conditioning - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten.

Product categorie (product category): Water softeners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEGROS DANIEL
(Get full report from official database of BE for DEGROS DANIEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEGROS DANIEL
Addition kinds of activities for DEGROS DANIEL

325500. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
357803. Bankmachines | Banking machines
23990602. Hangmatten, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Hammocks, fabric: made from purchased materials
28790103. Vee dips | Cattle dips
35310401. Asfaltplant, inclusief gravelmixtype | Asphalt plant, including gravel-mix type
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
51129907. Kantoorbenodigdheden, nec | Office supplies, nec
79990201. Golfkar, kracht, verhuur | Golf cart, power, rental

Werken bij DEGROS DANIEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEGROS DANIEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEGROS DANIEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEGROS DANIEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Salespromotor (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

Zoek naar antwoorden van DEGROS DANIEL in sociale netwerken
Look for responds of DEGROS DANIEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEGROS DANIEL. Laat een reactie achter voor DEGROS DANIEL. DEGROS DANIEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEGROS DANIEL. Leave a respond for DEGROS DANIEL. DEGROS DANIEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEGROS DANIEL op de google maps. Adres en contacten DEGROS DANIEL
Location of DEGROS DANIEL on the google maps. Address and contacts of DEGROS DANIEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DEGROS DANIEL DEGROS DANIEL: Van Tieghem R | FRITUUR BENTLY'S | MARIE-JOSEE GILLET | BLANCQUAERT M | A.P. Motors

Other related companies as DEGROS DANIEL: Van Tieghem R | FRITUUR BENTLY'S | MARIE-JOSEE GILLET | BLANCQUAERT M | A.P. Motors

DEGROS DANIEL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEGROS DANIEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04957550048. Het bedrijf DEGROS DANIEL bevindt zich op het adres: Schurhovenveld 3208; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Water softeners. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Air conditioning - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten..
De hoofdactiviteit van DEGROS DANIEL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEGROS DANIEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEGROS DANIEL, openstaande posities, locatie van DEGROS DANIEL op de kaart.

DEGROS DANIEL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEGROS DANIEL, company assigned to the tax number BE04957550048. The company DEGROS DANIEL is located at the address: Schurhovenveld 3208; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Water softeners. List of products are Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Air conditioning - Installation; Sanitary articles - Installation & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten..
The main activity of DEGROS DANIEL is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEGROS DANIEL is not available. You also can look at reviews of DEGROS DANIEL, open positions, location of DEGROS DANIEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEGROS DANIEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEGROS DANIEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEGROS DANIEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEGROS DANIEL, employees, financial statistics.