Morlighem Edgard

Contactgegevens Morlighem Edgard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Morlighem Edgard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Morlighem Edgard

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue d'Audenarde 250B; 7540; Tournai (Kain), België

Telefoon (phone): 069 21 16 50 (+32-069 21 16 50) 069 21 16 50 (+32-069 21 16 50)

Fax (fax): 069 21 16 50 (+32-069 21 16 50) 069 21 16 50 (+32-069 21 16 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Morlighem Edgard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Morlighem Edgard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Morlighem Edgard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Morlighem Edgard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Morlighem Edgard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Morlighem Edgard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Morlighem Edgard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Morlighem Edgard
Products information Morlighem Edgard

BTW identificatienummer (tax): BE09355651855
Ondernemingsnummer: 9644317626
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 365,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Carpenters; Kitchen installations; Stairs; Windows; Fireproof & armoured doors

Product categorie (product category): Wall cupboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Morlighem Edgard
(Get full report from official database of BE for Morlighem Edgard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Morlighem Edgard
Addition kinds of activities for Morlighem Edgard

24260105. Houten meubels, hardhout | Furniture squares, hardwood
30691503. Uitbreidingsverbindingen, rubber | Expansion joints, rubber
32920401. Remverbindingen, asbest | Brake linings, asbestos
33989903. Metalen brandend | Metal burning
38240109. Propeller type meters met registers | Propeller type meters with registers
38290405. Hardheidstest apparatuur | Hardness testing equipment
51980202. Vlek | Stain
70110303. Resort Hotel | Resort hotel
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional

Werken bij Morlighem Edgard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Morlighem Edgard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Morlighem Edgard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Morlighem Edgard. Looking for open vacancies in other companies

  • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

  • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

  • Laborant verpakking (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies · Controleren van zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun · Uitvoeren van kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) · Nemen van stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen, …

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

  • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    het wassen van ramen van gebouwen

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

Zoek naar antwoorden van Morlighem Edgard in sociale netwerken
Look for responds of Morlighem Edgard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Morlighem Edgard. Laat een reactie achter voor Morlighem Edgard. Morlighem Edgard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Morlighem Edgard. Leave a respond for Morlighem Edgard. Morlighem Edgard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Morlighem Edgard op de google maps. Adres en contacten Morlighem Edgard
Location of Morlighem Edgard on the google maps. Address and contacts of Morlighem Edgard

Andere gerelateerde bedrijven als come Morlighem Edgard Morlighem Edgard: Centorame Garage | ECO-TOILET | NOVALISSCHOOL | DENUIT | YVES LOGGHE

Other related companies as Morlighem Edgard: Centorame Garage | ECO-TOILET | NOVALISSCHOOL | DENUIT | YVES LOGGHE

Morlighem Edgard is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Morlighem Edgard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09355651855. Het bedrijf Morlighem Edgard bevindt zich op het adres: Avenue d'Audenarde 250B; 7540; Tournai (Kain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 365,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wall cupboards. Lijst met producten zijn Carpenters; Kitchen installations; Stairs; Windows; Fireproof & armoured doors.
De hoofdactiviteit van Morlighem Edgard is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Morlighem Edgard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Morlighem Edgard, openstaande posities, locatie van Morlighem Edgard op de kaart.

Morlighem Edgard is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Morlighem Edgard, company assigned to the tax number BE09355651855. The company Morlighem Edgard is located at the address: Avenue d'Audenarde 250B; 7540; Tournai (Kain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 365,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wall cupboards. List of products are Carpenters; Kitchen installations; Stairs; Windows; Fireproof & armoured doors.
The main activity of Morlighem Edgard is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Morlighem Edgard is not available. You also can look at reviews of Morlighem Edgard, open positions, location of Morlighem Edgard on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Morlighem Edgard, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Morlighem Edgard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Morlighem Edgard, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Morlighem Edgard, employees, financial statistics.