GEMEENTEBESTUUR EVERBERG

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • GEMEENTEBESTUUR EVERBERG
Private companiesRailroad Transportation • GEMEENTEBESTUUR EVERBERG

Contactgegevens GEMEENTEBESTUUR EVERBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTEBESTUUR EVERBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTEBESTUUR EVERBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): .; 3078; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27552200 (+32-27552200) 27552200 (+32-27552200)

Fax (fax): +32 (58) 441-93-17 +32 (58) 441-93-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTEBESTUUR EVERBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTEBESTUUR EVERBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTEBESTUUR EVERBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTEBESTUUR EVERBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTEBESTUUR EVERBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTEBESTUUR EVERBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTEBESTUUR EVERBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTEBESTUUR EVERBERG
Products information GEMEENTEBESTUUR EVERBERG

BTW identificatienummer (tax): BE06047668457
Ondernemingsnummer: 8256744384
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GEMEENTEBESTUUR EVERBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Overheidsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTEBESTUUR EVERBERG
(Get full report from official database of BE for GEMEENTEBESTUUR EVERBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTEBESTUUR EVERBERG
Addition kinds of activities for GEMEENTEBESTUUR EVERBERG

2252. Hosiery, nec | Hosiery, nec
22990300. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
26559901. Ammunitie blikjes of buizen, bord gelamineerd met metalen folie | Ammunition cans or tubes, board laminated with metal foil
50460105. Schappen, commercieel en industrieel | Shelving, commercial and industrial
59419908. Skateboarding apparatuur | Skateboarding equipment

Werken bij GEMEENTEBESTUUR EVERBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTEBESTUUR EVERBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTEBESTUUR EVERBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTEBESTUUR EVERBERG. Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • JOBSTUDENTEN FASTFOODRESTAURANT M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Jij helpt bij het bereiden van de groentjes en de eerste voorbereidingen Je werkt met de kassa

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

Zoek naar antwoorden van GEMEENTEBESTUUR EVERBERG in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTEBESTUUR EVERBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTEBESTUUR EVERBERG. Laat een reactie achter voor GEMEENTEBESTUUR EVERBERG. GEMEENTEBESTUUR EVERBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTEBESTUUR EVERBERG. Leave a respond for GEMEENTEBESTUUR EVERBERG. GEMEENTEBESTUUR EVERBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTEBESTUUR EVERBERG op de google maps. Adres en contacten GEMEENTEBESTUUR EVERBERG
Location of GEMEENTEBESTUUR EVERBERG on the google maps. Address and contacts of GEMEENTEBESTUUR EVERBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTEBESTUUR EVERBERG GEMEENTEBESTUUR EVERBERG: Bank van Roeselare | Barbier S | F. THONET | MICHEL VERHASSELT | COLLARD

Other related companies as GEMEENTEBESTUUR EVERBERG: Bank van Roeselare | Barbier S | F. THONET | MICHEL VERHASSELT | COLLARD

GEMEENTEBESTUUR EVERBERG is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTEBESTUUR EVERBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06047668457. Het bedrijf GEMEENTEBESTUUR EVERBERG bevindt zich op het adres: .; 3078; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Overheidsdiensten. Producten gemaakt in GEMEENTEBESTUUR EVERBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEMEENTEBESTUUR EVERBERG is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTEBESTUUR EVERBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTEBESTUUR EVERBERG, openstaande posities, locatie van GEMEENTEBESTUUR EVERBERG op de kaart.

GEMEENTEBESTUUR EVERBERG is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTEBESTUUR EVERBERG, company assigned to the tax number BE06047668457. The company GEMEENTEBESTUUR EVERBERG is located at the address: .; 3078; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Overheidsdiensten. Products created in GEMEENTEBESTUUR EVERBERG were not found.
The main activity of GEMEENTEBESTUUR EVERBERG is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTEBESTUUR EVERBERG is not available. You also can look at reviews of GEMEENTEBESTUUR EVERBERG, open positions, location of GEMEENTEBESTUUR EVERBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTEBESTUUR EVERBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTEBESTUUR EVERBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTEBESTUUR EVERBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTEBESTUUR EVERBERG, employees, financial statistics.