C.P.A.S.

Contactgegevens C.P.A.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.P.A.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.P.A.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 19; 7611; RUMES, België

Telefoon (phone): 69649922 (+32-69649922) 69649922 (+32-69649922)

Fax (fax): +32 (83) 690-82-75 +32 (83) 690-82-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.P.A.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.P.A.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.P.A.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.P.A.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.P.A.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.P.A.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.P.A.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.P.A.S.
Products information C.P.A.S.

BTW identificatienummer (tax): BE03592224121
Ondernemingsnummer: 9725616455
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 406,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in C.P.A.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Overheidsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.P.A.S.
(Get full report from official database of BE for C.P.A.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.P.A.S.
Addition kinds of activities for C.P.A.S.

3679. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
33669904. Gietstukken (behalve sterven), nec, brons | Castings (except die), nec, bronze
37510100. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
38120301. Antennes, radar of communicatie | Antennas, radar or communications

Werken bij C.P.A.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.P.A.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.P.A.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.P.A.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

  • Floor Manager 30u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als FLOOR MANAGER zet je de klant centraal in alles wat je doet. Je bent als topverkoper het voorbeeld voor je collega?s en de drijvende kracht van de klantenservice in je winkel. Je onthaalt adviseert en helpt de klanten met al hun vragen. Dankzij je enthousiasme en gemeende interesse in de klant maak je van elk bezoek een unieke shopping experience voor de klant. Verkopen is je passie. Je bent een topverkoper en je geeft graag je passie door aan je collega?s. Je leidt studenten en collega?s op in klantgerichtheid en klantenservice. Je bent daarenboven aangetrokken door alles wat met mode te maken heeft. Met je enthousiasme en positiviteit inspireer en motiveer je je collega?s. Je helpt je collega sales advisors met hun werkpunten en je bouwt constructief mee aan een fijn team en een goede teamsfeer. Je bent een echte teamplayer. Je houdt ervan om steeds alles op alles te zetten om de winkeldoelstellingen (omzetnps...) te halen. Je kijkt steeds kritisch naar je winkel en de verkoop en je bezorgt je shopmanager nieuwe ideeën. Je volgt de cijfers mee op en implementeert acties van het management om de targets te behalen. Je bent mee verantwoordelijke voor het voorkomen van diefstal en interne fraude. Je zorgt voor een inspirerende winkel die uitnodigt om te kopen en ondersteunt je shopmanager bij het runnen van de winkel

  • Junior accountant (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behandelt de in- en uitgaande post Je verwerkt facturen Je controleert facturen en behandelt aanmaningen Je doet bankboekingen Je bent de eerste contractpersoon voor leveranciers en collega's Je assisteert bij BTW-aangiftes en overige boekhoudkundige taken

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student(e) hulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Opdienen en afruimen. Glaswerk afwassen. Dranken bereiden.

  • Bezorgen in studentenjob/bijbaan te Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: - Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. - Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. - Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd. - Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. - Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen. Hoe je dat aanpakt - Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach. - Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. - Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. - Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op. Team - Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

  • Senior Java Developer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CEGEKA

    Type: Vaste Job

    Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • DV00518 Q&D / Pre-press medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het drukklaar maken van de digitale bestanden die door de klanten worden aangeleverd. Met oog voor detail controleer je de verschillende parameters van de digitale bestanden. Je staat in voor het vervaardigen van drukplaten voor verschillende drukpersen. Je voert kwaliteitscontroles uit inzake ingaande en uitgaande goederen. Je ontwikkelt nieuwe verpakkingen.

  • Chauffeur CE - bulktransport (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADA Transport

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Chaufeur CE die instaat voor bulktransport. Je bent verantwoordelijk voor het laden en het lossen. Meestal Binnenland

  • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Flexijob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van C.P.A.S. in sociale netwerken
Look for responds of C.P.A.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.P.A.S.. Laat een reactie achter voor C.P.A.S.. C.P.A.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.P.A.S.. Leave a respond for C.P.A.S.. C.P.A.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.P.A.S. op de google maps. Adres en contacten C.P.A.S.
Location of C.P.A.S. on the google maps. Address and contacts of C.P.A.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.P.A.S. C.P.A.S.: CAR EVOLUTION | MPOCAS | NDABIBONYE | C?DRIC RENARD | ANDIPRIM

Other related companies as C.P.A.S.: CAR EVOLUTION | MPOCAS | NDABIBONYE | C?DRIC RENARD | ANDIPRIM

C.P.A.S. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.P.A.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03592224121. Het bedrijf C.P.A.S. bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 19; 7611; RUMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 406,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Overheidsdiensten. Producten gemaakt in C.P.A.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.P.A.S. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.P.A.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.P.A.S., openstaande posities, locatie van C.P.A.S. op de kaart.

C.P.A.S. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.P.A.S., company assigned to the tax number BE03592224121. The company C.P.A.S. is located at the address: RUE ALBERT IER 19; 7611; RUMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 406,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Overheidsdiensten. Products created in C.P.A.S. were not found.
The main activity of C.P.A.S. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.P.A.S. is not available. You also can look at reviews of C.P.A.S., open positions, location of C.P.A.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.P.A.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.P.A.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.P.A.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.P.A.S., employees, financial statistics.