ADMIN. DIRECTE BELAST.

Contactgegevens ADMIN. DIRECTE BELAST.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMIN. DIRECTE BELAST.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMIN. DIRECTE BELAST.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAASTRICHTERSTRAAT 100; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11221110 (+32-11221110) 11221110 (+32-11221110)

Fax (fax): +32 (64) 758-52-82 +32 (64) 758-52-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMIN. DIRECTE BELAST.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMIN. DIRECTE BELAST."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMIN. DIRECTE BELAST."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMIN. DIRECTE BELAST., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMIN. DIRECTE BELAST.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMIN. DIRECTE BELAST., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMIN. DIRECTE BELAST.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMIN. DIRECTE BELAST.
Products information ADMIN. DIRECTE BELAST.

BTW identificatienummer (tax): BE05180023193
Ondernemingsnummer: 4085510253
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ADMIN. DIRECTE BELAST. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Overheidsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMIN. DIRECTE BELAST.
(Get full report from official database of BE for ADMIN. DIRECTE BELAST.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMIN. DIRECTE BELAST.
Addition kinds of activities for ADMIN. DIRECTE BELAST.

204102. Deeg en beslag | Doughs and batters
504901. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies
20340300. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
20460000. Nat maïs frezen | Wet corn milling
31490102. Sandalen, behalve rubber of plastic: kinderen | Sandals, except rubber or plastic: children's
34690303. Gefiltreerd, behalve loodgietersartikelen: porselein | Enameled ware, except plumbers' supplies: porcelain
38210104. Klinische laboratoriuminstrumenten, behalve medische en tandheelkundige | Clinical laboratory instruments, except medical and dental
39650304. Bevestigingen, glij ritsen | Fasteners, slide zippers
59489901. Lederwaren, behalve bagage en schoenen | Leather goods, except luggage and shoes
73599909. Verhuur van winkels en werven apparatuur | Stores and yards equipment rental

Werken bij ADMIN. DIRECTE BELAST.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMIN. DIRECTE BELAST.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMIN. DIRECTE BELAST.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMIN. DIRECTE BELAST.. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • CNC Operator M/V (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij naar een nieuwe uitdaging als CNC operator? Voor een bedrijf te Arendonk dat zich toespitst op het maken van houten meubilair voor de gezondheidssector, is Adecco op zoek naar een CNC operator. Je zal intern opgeleid worden en daarna zelfstandig in het werkhuis aan de slag gaan.Je staat te werken in dagdienst en maakt af en toe overuren tijdens drukke periodes. Je komt in een aangenaam en jong team terecht waar teamspirit heerst!

  • Chauffeur C leveren goederen tankstations, warenhuizen en fast-foodketens (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een gerenomeerd bedrijf is op zoek naar chauffeurs C voor de levering van goederen naar tankstations, warenhuizen, fast-foodketens en kantines. Je start de dag in het verdelcentrum van Temse tussen 4u en 6u 's morgens. Je bezoekt per dag een 15 tal klanten. Er wordt zeker en vast rekening gehouden met je woonplaats. De klanten het dichtst bij je woonplaats worden dan als laatste ingepland (indien mogelijk!) Je hebt de kans om de vrachtwagen mee te krijgen naar huis na een proefperiode van 2 weken. Laden en lossen gebeurt met palletten of rolkarren. Je werkt ongeveer 11 à 12u per dag van maandag tot vrijdag. Heel soms werk je eens de zaterdag. Verloning? Dit bedrijf betaalt je meer dan het baremaloon! Je maakt ook kans op een vast contract. Indien je graag opgeleid wil worden naar CE chauffeur is dat bij dit bedrijf zeker ook mogelijk.

  • Huishoudhulp te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • psycholoog (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van onze medische praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste psycholoog op zelfstandige basis bij voorkeur een kinderpsycholoog. U heeft gegarandeerd werk weten we uit ervaring. Ook pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Neem zeker een kijkje op www.mcdb.be. We zouden u ook graag opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar kan voor beide partijen een positieve oplossing zijn. Je bestudeert het gevoels- en intellectuele leven en het gedrag van de kinderen / mens. Je analyseert en evalueert fenomenen en je bepaalt de geschikte methoden van psychologische zorg, raadgeving en preventie en past dit toe in de praktijk. Je past therapieën toe via verbale en lichamelijke technieken.

  • Stapelaar (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: IBW

    Type: Werfreserve

    Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

Zoek naar antwoorden van ADMIN. DIRECTE BELAST. in sociale netwerken
Look for responds of ADMIN. DIRECTE BELAST. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMIN. DIRECTE BELAST.. Laat een reactie achter voor ADMIN. DIRECTE BELAST.. ADMIN. DIRECTE BELAST. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMIN. DIRECTE BELAST.. Leave a respond for ADMIN. DIRECTE BELAST.. ADMIN. DIRECTE BELAST. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMIN. DIRECTE BELAST. op de google maps. Adres en contacten ADMIN. DIRECTE BELAST.
Location of ADMIN. DIRECTE BELAST. on the google maps. Address and contacts of ADMIN. DIRECTE BELAST.

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMIN. DIRECTE BELAST. ADMIN. DIRECTE BELAST.: JET | LUC TIEBERGHIEN | DELS'CHEM | EUR. EXPERTISE-TAXATIEBUR | Breugelmans Tim

Other related companies as ADMIN. DIRECTE BELAST.: JET | LUC TIEBERGHIEN | DELS'CHEM | EUR. EXPERTISE-TAXATIEBUR | Breugelmans Tim

ADMIN. DIRECTE BELAST. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMIN. DIRECTE BELAST., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05180023193. Het bedrijf ADMIN. DIRECTE BELAST. bevindt zich op het adres: MAASTRICHTERSTRAAT 100; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Overheidsdiensten. Producten gemaakt in ADMIN. DIRECTE BELAST. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADMIN. DIRECTE BELAST. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMIN. DIRECTE BELAST. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMIN. DIRECTE BELAST., openstaande posities, locatie van ADMIN. DIRECTE BELAST. op de kaart.

ADMIN. DIRECTE BELAST. is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMIN. DIRECTE BELAST., company assigned to the tax number BE05180023193. The company ADMIN. DIRECTE BELAST. is located at the address: MAASTRICHTERSTRAAT 100; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Overheidsdiensten. Products created in ADMIN. DIRECTE BELAST. were not found.
The main activity of ADMIN. DIRECTE BELAST. is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMIN. DIRECTE BELAST. is not available. You also can look at reviews of ADMIN. DIRECTE BELAST., open positions, location of ADMIN. DIRECTE BELAST. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMIN. DIRECTE BELAST., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMIN. DIRECTE BELAST., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMIN. DIRECTE BELAST., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMIN. DIRECTE BELAST., employees, financial statistics.