ADMIN. DIRECTE BELAST.

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ADMIN. DIRECTE BELAST.
Private companiesFurniture and Fixtures • ADMIN. DIRECTE BELAST.

Contactgegevens ADMIN. DIRECTE BELAST.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADMIN. DIRECTE BELAST.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADMIN. DIRECTE BELAST.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BINNENWEG 17; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15247602 (+32-15247602) 15247602 (+32-15247602)

Fax (fax): +32 (84) 485-73-13 +32 (84) 485-73-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADMIN. DIRECTE BELAST.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADMIN. DIRECTE BELAST."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADMIN. DIRECTE BELAST."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADMIN. DIRECTE BELAST., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADMIN. DIRECTE BELAST.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADMIN. DIRECTE BELAST., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADMIN. DIRECTE BELAST.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADMIN. DIRECTE BELAST.
Products information ADMIN. DIRECTE BELAST.

BTW identificatienummer (tax): BE02559509277
Ondernemingsnummer: 3296417236
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ADMIN. DIRECTE BELAST. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Overheidsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADMIN. DIRECTE BELAST.
(Get full report from official database of BE for ADMIN. DIRECTE BELAST.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADMIN. DIRECTE BELAST.
Addition kinds of activities for ADMIN. DIRECTE BELAST.

284399. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
336602. propellers | Propellers
35360102. Davits | Davits
36529905. Phonograph records, vooraf opgenomen | Phonograph records, prerecorded
39490203. Emmers, vis en aas | Buckets, fish and bait
67980000. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
80529901. Home voor de mentaal retarded, met gezondheidszorg | Home for the mentally retarded, with health care

Werken bij ADMIN. DIRECTE BELAST.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADMIN. DIRECTE BELAST.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADMIN. DIRECTE BELAST.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADMIN. DIRECTE BELAST.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker Nachtdienst (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Zonhoven zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker met ervaring. Dit om te werken in een vaste nachtploeg.

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • Glasvezelblazer (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

Zoek naar antwoorden van ADMIN. DIRECTE BELAST. in sociale netwerken
Look for responds of ADMIN. DIRECTE BELAST. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADMIN. DIRECTE BELAST.. Laat een reactie achter voor ADMIN. DIRECTE BELAST.. ADMIN. DIRECTE BELAST. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADMIN. DIRECTE BELAST.. Leave a respond for ADMIN. DIRECTE BELAST.. ADMIN. DIRECTE BELAST. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADMIN. DIRECTE BELAST. op de google maps. Adres en contacten ADMIN. DIRECTE BELAST.
Location of ADMIN. DIRECTE BELAST. on the google maps. Address and contacts of ADMIN. DIRECTE BELAST.

Andere gerelateerde bedrijven als come ADMIN. DIRECTE BELAST. ADMIN. DIRECTE BELAST.: DEXIA | ZAAL NATIONAL | LUC FOCQUAERT | Bodart P | BUREAU DIGITIZE

Other related companies as ADMIN. DIRECTE BELAST.: DEXIA | ZAAL NATIONAL | LUC FOCQUAERT | Bodart P | BUREAU DIGITIZE

ADMIN. DIRECTE BELAST. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADMIN. DIRECTE BELAST., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02559509277. Het bedrijf ADMIN. DIRECTE BELAST. bevindt zich op het adres: BINNENWEG 17; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Overheidsdiensten. Producten gemaakt in ADMIN. DIRECTE BELAST. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADMIN. DIRECTE BELAST. is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADMIN. DIRECTE BELAST. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADMIN. DIRECTE BELAST., openstaande posities, locatie van ADMIN. DIRECTE BELAST. op de kaart.

ADMIN. DIRECTE BELAST. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADMIN. DIRECTE BELAST., company assigned to the tax number BE02559509277. The company ADMIN. DIRECTE BELAST. is located at the address: BINNENWEG 17; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Overheidsdiensten. Products created in ADMIN. DIRECTE BELAST. were not found.
The main activity of ADMIN. DIRECTE BELAST. is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADMIN. DIRECTE BELAST. is not available. You also can look at reviews of ADMIN. DIRECTE BELAST., open positions, location of ADMIN. DIRECTE BELAST. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADMIN. DIRECTE BELAST., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADMIN. DIRECTE BELAST., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADMIN. DIRECTE BELAST., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADMIN. DIRECTE BELAST., employees, financial statistics.