Stoffel B.D.O.

Contactgegevens Stoffel B.D.O.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stoffel B.D.O.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stoffel B.D.O.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Hayettes 12; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 71 73 71 (+32-081 71 73 71) 081 71 73 71 (+32-081 71 73 71)

Fax (fax): +32 (71) 819-84-31 +32 (71) 819-84-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stoffel B.D.O.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stoffel B.D.O."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stoffel B.D.O."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stoffel B.D.O., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stoffel B.D.O.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stoffel B.D.O., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stoffel B.D.O.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stoffel B.D.O.
Products information Stoffel B.D.O.

BTW identificatienummer (tax): BE02328247070
Ondernemingsnummer: 8204559326
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Stoffel B.D.O. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Osteopaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stoffel B.D.O.
(Get full report from official database of BE for Stoffel B.D.O.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stoffel B.D.O.
Addition kinds of activities for Stoffel B.D.O.

871300. Surveying services | Surveying services
922300. Correctionele instellingen | Correctional institutions
27520100. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
33419910. Nikkel smelten en raffineren (secundair) | Nickel smelting and refining (secondary)
35759902. Telewriters | Telewriters
47259903. Rondleidingen, uitgevoerd | Tours, conducted
59959900. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec
80599903. Huis voor de mentaal achtervolgde, ex. | Home for the mentally retarded, ex. skilled or intermediate

Werken bij Stoffel B.D.O.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stoffel B.D.O.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stoffel B.D.O.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stoffel B.D.O.. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een gedegen interne opleiding bedient u een volledige profileerlijn. Het bekomen van een koudvervormd staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant is uw hoofddoel. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,… zijn essentieel in deze functie.

  • ONDERSTEUNEND COMMERCIEEL BEDIENDE ACCOUNT MANAGER MET GOEIE TALENKENNIS FRANSE MARKT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tielt zijn wij op zoek naar een ondersteunend commercieel bediende Frans markt. Je staat in voor: - een correcte klantenservice - opmaken van de offertes - klachtenbehandeling - volledige dossieropvolging

  • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: - Voer je verpleegtechnische handelingen uit (bloednames, wondzorg...) - Werk je in het team nauw samen - Je streeft een kwalitatieve verzorging na  ... Bedrijfsprofiel: Samen met een goed gestructureerde en zeer gemotiveerde personeelsploeg willen wij de bewoners die ons hun vertrouwen gegeven hebben een "optimale levenskwaliteit" bezorgen, waardoor zij hier vooral gelukkig zijn in hun laatste levensjaren en genieten van een degelijke en gepersonaliseerde verzorging.Wij geven hen in een huiselijke sfeer met veel sociaal contact en aangepaste activiteiten datgene waar zij steeds naar uitgekeken hebben: echte rust, een afwisselende leuke bezigheid, lekker eten en een fijne verzorging, een fleurige kamer met een goed bed, zodat zij hopelijk lang mogen genieten van de prachtige tuin en van de bosrijke, gezonde omgeving.Hierin moet ook de familie betrokken worden en haar gading vinden.Huize Lieve Moenssens wil een positieve bijdrage leveren aan een optimale serviceverlening in het seniorenbeleid, zowel van Dilsen-Stokkem als van de hele omgeving.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

Zoek naar antwoorden van Stoffel B.D.O. in sociale netwerken
Look for responds of Stoffel B.D.O. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stoffel B.D.O.. Laat een reactie achter voor Stoffel B.D.O.. Stoffel B.D.O. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stoffel B.D.O.. Leave a respond for Stoffel B.D.O.. Stoffel B.D.O. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stoffel B.D.O. op de google maps. Adres en contacten Stoffel B.D.O.
Location of Stoffel B.D.O. on the google maps. Address and contacts of Stoffel B.D.O.

Andere gerelateerde bedrijven als come Stoffel B.D.O. Stoffel B.D.O.: DEXIA | BOULANG. LE P'TIT MEUNIER | DIN CONSULT | CRUISE WORLD INTERNATIONAL | CENTRE SERV. ? DOMICILE

Other related companies as Stoffel B.D.O.: DEXIA | BOULANG. LE P'TIT MEUNIER | DIN CONSULT | CRUISE WORLD INTERNATIONAL | CENTRE SERV. ? DOMICILE

Stoffel B.D.O. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stoffel B.D.O., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02328247070. Het bedrijf Stoffel B.D.O. bevindt zich op het adres: Rue des Hayettes 12; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 859,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Osteopaths. Producten gemaakt in Stoffel B.D.O. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stoffel B.D.O. is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stoffel B.D.O. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stoffel B.D.O., openstaande posities, locatie van Stoffel B.D.O. op de kaart.

Stoffel B.D.O. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stoffel B.D.O., company assigned to the tax number BE02328247070. The company Stoffel B.D.O. is located at the address: Rue des Hayettes 12; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 859,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Osteopaths. Products created in Stoffel B.D.O. were not found.
The main activity of Stoffel B.D.O. is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Stoffel B.D.O. is not available. You also can look at reviews of Stoffel B.D.O., open positions, location of Stoffel B.D.O. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stoffel B.D.O., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stoffel B.D.O., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stoffel B.D.O., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stoffel B.D.O., employees, financial statistics.