Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.
Private companiesLeather and Leather Products • Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.

Contactgegevens Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 38; 9120; Beveren (Vrasene), België

Telefoon (phone): 0478 90 84 91 (+32-0478 90 84 91) 0478 90 84 91 (+32-0478 90 84 91)

Fax (fax): +32 (87) 475-16-75 +32 (87) 475-16-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wynter Ph D.O.-M.R.O.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wynter Ph D.O.-M.R.O.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wynter Ph D.O.-M.R.O.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wynter Ph D.O.-M.R.O.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.
Products information Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.

BTW identificatienummer (tax): BE03942413330
Ondernemingsnummer: 7477539062
Hoofdstad (capital): 266,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Osteopaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.
(Get full report from official database of BE for Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.
Addition kinds of activities for Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.

2384. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
3291. Schuurproducten | Abrasive products
284199. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
341299. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
24991606. Sneeuw hek, hout | Snow fence, wood
31110605. Vellum leer | Vellum leather
32910503. Schuurkorrels | Corundum abrasives
62110204. Beleggingsonderneming, algemene makelaardij | Investment firm, general brokerage
73599906. Huurwinkel, algemeen | Rental store, general

Werken bij Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

  • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

  • Bachelor of Ingenieur Elektriciteit - Gent - chemiesector (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf gelegen te regio Gent Zeehaven zijn we op zoek naar een tijdelijk ingenieur elektriciteit voor enkele maanden. Je zal ingezet worden in een Amerikaanse multinational. Dit bedrijf heeft een zeer goede naam betreffende innovatie en is steeds up tot date met de nieuwste technologiën. Je kan onmiddellijk starten en dit al zeker tem eind juni. Je functie zal deels bestaan uit bureauwerk: elektrische schema's inscannen en digitaliseren en hier een logische volgorde aan geven alsook deels uit veldwerk: nieuwe elektrische installaties testen en hier risico analyses op uitvoeren. Verdere uitwerking van het project wordt samen besproken en is afhankelijk van de aanwezige competenties. Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Dakwerker (m/v) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Herentals zijn wij op zoek naar een dakwerker. Soorten werken: zinkwerken, platte, hellende en industrieële daken. 

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

Zoek naar antwoorden van Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. in sociale netwerken
Look for responds of Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.. Laat een reactie achter voor Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.. Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.. Leave a respond for Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.. Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. op de google maps. Adres en contacten Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.
Location of Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. on the google maps. Address and contacts of Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.: K. ANTONIA F.C. | T.M.C. BVBA | Matton Engineering | CARROSSERIE FAYE | Goffin J-M

Other related companies as Wynter Ph D.O.-M.R.O.B.: K. ANTONIA F.C. | T.M.C. BVBA | Matton Engineering | CARROSSERIE FAYE | Goffin J-M

Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wynter Ph D.O.-M.R.O.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03942413330. Het bedrijf Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. bevindt zich op het adres: Kerkstraat 38; 9120; Beveren (Vrasene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 266,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Osteopaths. Producten gemaakt in Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wynter Ph D.O.-M.R.O.B., openstaande posities, locatie van Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. op de kaart.

Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wynter Ph D.O.-M.R.O.B., company assigned to the tax number BE03942413330. The company Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. is located at the address: Kerkstraat 38; 9120; Beveren (Vrasene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 266,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Osteopaths. Products created in Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. were not found.
The main activity of Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. is not available. You also can look at reviews of Wynter Ph D.O.-M.R.O.B., open positions, location of Wynter Ph D.O.-M.R.O.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wynter Ph D.O.-M.R.O.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wynter Ph D.O.-M.R.O.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wynter Ph D.O.-M.R.O.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wynter Ph D.O.-M.R.O.B., employees, financial statistics.